24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica nglaporake kasus virus corona anyar

Dominica nglaporake kasus virus corona anyar
Dominica nglaporake kasus virus corona anyar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar Dominica, Dr. Irving McIntyre ngumumake kasus tambahan ing Covid-19 in Dominika. Pengumuman kasebut digawe sajrone tanggal 2nd rapat saka 1st sesi saka 10th Parlemen ing Aril 6, 2020. Iki ndadekake total COVID-19 kasus positif dadi 15 wong siji wis pulih.

Nganti saiki, ana 293 wong sing wis dites lan ora ana kematian COVID-19 sing gegandhengan. Ana 109 wong sing karantina ing fasilitas pamrentah, nanging sawetara wong ngarep-arep bakal dikongkon mulih sawise ngrampungake 14 dina ing fasilitas kasebut.

Parlemen Dominica luwih lanjut nyetujoni undang-undang sing diwenehake yen Kurva saiki ditambahi tambahan 21 dina nalika kadaluwarsa tanggal 20 April 2020, lan Negara Darurat ditambah 3 wulan tambahan kanggo nyuda panyebaran COVID-19. Jaksa Agung Levi Peter nerangake manawa peraturan kasebut bisa diowahi yen kahanane luwih apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov