24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rong kasus COVID-19 liyane sing dikonfirmasi ing Belize

Rong kasus COVID-19 liyane sing dikonfirmasi ing Belize
Rong kasus COVID-19 liyane sing dikonfirmasi ing Belize
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Kesehatan Belize terus nambah tes kanggo Covid-19 lan 26 conto luwih dites dina Minggu, 5 Aprilth. Tes skala kasebut wis ngidentifikasi loro kasus liyane, kalorone lanang sing manggon ing San Ignacio.

Salah sawijining pria sing diidentifikasi yaiku kontak pasien # 4. Dheweke ngalami tandha-tandha lan gejala suntingan sing kalebu diare lan ora duwe bau. Pasien iki, kasus kaping enem, durung mbutuhake obat-obatan lan saiki wis mandheg ing omah. Wong lanang liyane, sing dianggep kasus paru-paru, uga disapu akhir minggu iki lan uga positif kanggo COVID-19. Pasien saiki dirawat ing rumah sakit ing Wilayah Kesehatan Kulon lan tetep stabil. Latihan pemetaan saiki lagi ditindakake kanggo kaloro kasus kasebut.

Jumlah total kasus sing dikonfirmasi ing Belize saiki wis pitu saka total 268 tes sing wis rampung. Sawetara conto sing dites kalebu kontak kanggo pasien # 4, saengga ing akhir minggu total 128 sampel sing diuji. Tes skrining luwih lanjut diantisipasi kontingen ing latihan pemetaan lan kegiatan pengawasan sing luwih apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov