Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Finlandia Warta Pamrentah Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Finlandia ngluwihi watesan COVID-19 nganti 13 Mei

Finlandia ngluwihi watesan COVID-19 nganti 13 Mei
Finlandia ngluwihi watesan COVID-19 nganti 13 Mei
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamaréntah Finland diumumake dina iki sing nyebarake umume Covid-19 watesan, kayata larangan rapat umum luwih saka 10 wong, lan penutupan layanan umum kayata perpustakaan lan sekolah kanggo umume siswa, kanthi sewulan nganti 13 Mei

Watesan kasebut dileksanakake kanggo ngemot panyebaran virus COVID-19. Pejabat berwenang uga mutusake nutup kabeh restoran nganti pungkasan Mei.

Dina Selasa, otoritas kesehatan masyarakat negara kasebut ujar manawa bakal miwiti nglacak panyebaran virus corona anyar ing populasi kanthi tes antibodi acak. Asil kasebut bakal digunakake kanggo mbantu pamrentah mutusake langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngatasi panyebaran COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov