Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat News wong Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Strategi pemulihan pariwisata Hong Kong bisa kabukten sukses

Strategi pemulihan pariwisata Hong Kong bisa kabukten sukses
Strategi pemulihan pariwisata Hong Kong bisa kabukten sukses
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kepala pariwisata Hong Kong, Dane Cheng, dina iki ujar manawa pariwisata bakal bali maneh dadi normal ing wulan Juli lan tujuane bakal fokus kanggo narik pengunjung daratan lan pasar anyar.

China minangka pasar sumber sing dominan ing Hong Kong, nyumbang 77% wong sing teka ing taun 2019. Upaya pemasaran fokus ing pasar sumber iki uga bakal ningkatake nomer pariwisata lan ngidini Hong Kong nyuda periode pemulihan.

Pejabat turis Hong Kong saiki kudu fokus ing pemasaran apa sing bakal dituju, sing bakal ningkatake citra tujuan lan bisa uga bisa narik pasar anyar.

Wisata tujuan kudu nggawe aksi strategis saiki supaya bisa pulih secepat sing mungkin ing post-Covid-19 lingkungan wisata. Hong Kong nuduhake manawa ana strategi sing bisa sukses.

Secara global, turis bakal ora mangu-mangu babagan plancongan internasional lan pasar mlebu bakal ngalami tuwuh luwih alon tinimbang rekan domestik ing Hong Kong. Pariwisata domestik lan regional bakal nambah kanthi cepet ing wulan Juli yen pariwisata durung normal maneh. Panjaluk perjalanan jangka panjang menyang Hong Kong bakal diterusake maneh amarga ora duwe kapercayan konsumen bakal nyebar nalika pengaruh COVID-19 sithik. 'Gulung regional' bakal dadi tema umum ing industri pariwisata lan Papan Pariwisata Hong Kong wis ngakoni iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov