24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Hilton Hawaiian Village nyebutake mandheg ngonversi Waikiki dadi kutha memedi

Hilton Hawaiian Village nyebutake ora ngonversi Waikiki dadi kutha hantu
hiltonhawaiianvillage
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Waikiki wis rumangsa dadi kutha memedi sing biasane ditutup hotel utama. Sheraton Waikiki marang eTurboNews dina iki dheweke ora nampa tamu maneh nanging isih mbukak. Trump Hotel lan Hotel DoubleTree ing Waikiki saiki lagi diopeni, paling ora nganti saiki,

The Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort minangka hotel resort ing Pantai Waikiki, Honolulu, Hawaii. Resor iki pisanan dibukak ing taun 1955, lan wiwit saya gedhe dadi Hilton jaringan hotel, lan salah sawijining hotel paling gedhe ing saindenging jagad. Iki uga hotel paling gedhe ing Negara Bagian Hawaii.

Hotel kasebut marang saluran warta lokal bakal ditutup wiwit dina Senin amarga pandemi virus corona isih aktif. Tamu sing saiki ing hotel lagi ing proses kabar babagan penutupan kasebut.

"Nalika ngliwati perairan sing durung ditandhani minangka asil saka virus corona anyar (COVID-19), kita wis njupuk keputusan angel kanggo nundha operasi ing Hilton Hawaiian Village," ujare juru bicara. "Nalika kudu nundha operasi sawetara kanggo sementara, kita komitmen kanggo pulihake operasi ing resort lan ngarepake tamu lan anggota tim bali amarga watesan perjalanan ditarik lan rebound bisnis."

Pejabat kanggo Local 5, serikat pekerja sing makili akeh karyawan hotel ing Waikiki, ujar manawa ana 1,700 karyawan serikat pekerja ing resor kasebut - luwih saka hotel liyane sing nggunakake anggota serikat pekerja.

Serikat pekerja dilaporake babagan penutupan kasebut dina Jumuah awan. Ora jelas manawa karyawan wis dipecat utawa bakal menehi ganti rugi sajrone panutupan kasebut.

"Kita bakal tetep nganyari," ujare Local 5 ing sawijining pernyataan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.