Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Singapura mindhah buruh migran menyang 'kapal akomodasi' sing dock ing wilayah sing diwatesi

Singapura seneng buruh migran menyang 'kapal akomodasi' sing dock ing wilayah sing diwatesi
Singapura mindhah buruh migran menyang 'kapal akomodasi' sing dock ing wilayah sing diwatesi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat pamrentah Singapura ngumumake rencana bakal omahake ewonan buruh migran ing 'kapal akomodasi' ngambang sing biasane digunakake kanggo staf industri lepas laut lan industri kelautan.

Ewonan ewu 'tamu tamu' asing, akeh saka Asia Kidul, manggon ing asrama sempit Singapore, sing wis dadi sumber paling gedhe saka Covid-19 infeksi ing dina anyar.

Sawetara warga sing sehat ing fasilitas kasebut dipindhah menyang situs liyane kalebu kemah militer, pusat pameran, blok perumahan publik kosong lan kapal akomodasi, sing diarani "hotel apung."

"Saben fasilitas bisa nyekel sawetara atus penghuni lan bisa diatur kanthi cocog supaya bisa adoh," ujare Menteri Perhubungan Khaw Boon Wan, sawise ngunjungi salah sawijining kapal. Dheweke dipasang ing area terminal terminal sing diwatesi.

Singapura nglaporake 233 kasus COVID-19 anyar ing dina Minggu, sing gunggunge ana 2,532, wolu sing tiwas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov