Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Resorts Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

COVID-19 kanggo biaya pariwisata Mesir $ 1 milyar sewulan

COVID-19 kanggo biaya pariwisata Mesir $ 1 milyar sewulan
COVID-19 kanggo biaya pariwisata Mesir $ 1 milyar sewulan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pariwisata ngasilake $ 12 milyar dolar ing penghasilan taunan kanggo Mesir. Saiki, industri pariwisata Mesir diarep-arep bisa kapitunan amarga ana Covid-19 pandemi. Amarga kunci lan watesan perjalanan, mesthine yen kerugian bakal tekan siji milyar dolar saben wulan.

Kelangan 400,000 turis, sing rata-rata bakal ngentekake sepuluh wengi, bakal kapitunan patang yuta yuta saben wulan ing resor Laut Merah.

Luwih saka 200,000 buruh wis ora kerja maneh, sawise akeh hotel Laut Merah, perusahaan tur, restoran lan kafe ditutup wiwit wabah epidemi virus corona.

Nganti vaksin ditemokake, ujar ahli industri, sektor pariwisata negara kasebut ora bakal normal maneh.

Para ahli uga ngelingake babagan PHK saka PHK ing industri pariwisata, amarga mengko bakal menehi pengaruh negatif marang sektor kasebut, yen industri kasebut bisa digunakake maneh.

Yen PHK saiki kedadeyan, sektor kasebut bakal ngilangi karyawan sing wis terlatih sing duwe peran penting kanggo nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pengunjung.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov