Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

GOL Brasil entuk kesepakatan karo Boeing kanthi kompensasi 737 MAX

GOL Brasil entuk kesepakatan karo Boeing kanthi kompensasi 737 MAX
GOL Brasil entuk kesepakatan karo Boeing kanthi kompensasi 737 MAX
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Brasil maskapai GOL Linhas Aéreas Inteligentes SA dina iki ngumumake yen wis entuk persetujuan karo The Perusahaan Boeing gegayutan karo 737 MAX, sing kalebu kompensasi awis lan perubahan pesenan mbesuk lan jadwal pambayaran sing gegandhengan.

"GOL tetep setya marang 737 MAX minangka inti armada lan perjanjian iki nambah kemitraan jangka panjang karo Boeing," ujare Paulo Kakinoff, CEO GOL.

Wiwit didegake meh rong puluh taun kepungkur, GOL ngoperasikake armada siji pesawat Boeing. Perusahaan minangka salah sawijining pelanggan Boeing paling gedhe kanggo kulawarga 737 ing saindenging jagad lan nganti saiki wis nampa lan ngoperasikake luwih saka 250 pesawat Boeing 737. Liwat kemitraan sing penting karo Boeing, GOL nyedhiyakake pasar Brasil minangka salah sawijining operator murah sing paling sukses ing donya.

Ing kuartal pertama 2019, dhasar 737 MAX sing ora dikarepake dening agensi peraturan ing saindenging jagad, kalebu FAA, EASA lan ANAC, nyebabake pitung (7) pesawat operasional 737 MAX GOL didhasarake, lan ora dikirim 25 737 pesawat MAX dijadwalake ing taun 2019. Landasan iki mengaruhi operasi, pertumbuhan lan rencana nganyari maneh armada GOL.

Sawise ngati-ati pengaruh kasebut, Perusahaan lan Boeing nggayuh kesepakatan sing menehi ganti rugi lan keluwesan GOL kanggo ngetrapake syarat armada dinamis sing cocog karo pasokan karo panjaluk. Nalika rincian kesepakatan kasebut rahasia, kalebu kompensasi awis lan mandheg saka 34 pesenan, nyuda sisa pesanan Perusahaan kanggo 737 pesawat MAX saka 129 dadi 95 lan nambah keluwesan kanggo memenuhi kebutuhan armada GOL mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov