Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US LGBTQ Warta Mewah Warta Industri Rapat rapat News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Marriott, Hyatt, IHG, Hilton, Best Western, Choice Hotels, Radisson, syarat Wyndham kanggo status elite 2021

Marriott, Hyatt, IHG, Hilton, Best Western, Choice Hotels, Radisson, syarat Wyndham kanggo status elite 2021
ganjaran kasetyan hotel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bonvoy, World of Hyatt, IHG Rewards Clubs, Hilton Honors, Choice Privileges, Radisson Rewards, Wyndham Rewards Loyalty program paling misuwur program penghargaan hotel kanggo asring lelungan.

Hotel njanjeni tarif paling murah ing situs web, upgrade kamar, internet gratis, check-in awal, check out pungkasan, upgrade suite, sarapan gratis, akses santai, akses telpon gratis, panggunaan fasilitas premium kanggo klien sing paling apik. Kanggo entuk status, para wisatawan kudu Booking karo hotel langsung ing situs web pesenan, lan tetep sawetara wengi sing dibutuhake, utawa mbuwang dhuwit paling sithik karo klompok hotel kasebut.

COVID-19 nyusahake, asring mokal nginep ing hotel amarga ana watesan perjalanan lan hotel sing ditutup. Apa ora logis yen kabeh klompok hotel nggawe taun iki luwih gampang kanggo memenuhi syarat status 2021? Sawetara hotel setuju lan nambah status kanggo tamu sing paling setia, lan liyane ora nindakake apa-apa nganti saiki.

Mangkene dhaptar kepiye Marriott, Hyatt, IHG, Hilton, Best Western, Choice, Radisson, Wyndham lagi nangani musim COVID-19.

Best Western

Best Western ngumumake manawa kabeh anggota Rewards Best Western bakal njaga status elit saiki nganti 31 Januari 2022. Kajaba iku, kabeh anggota elit Best Western sing statuse mudhun ing pungkasan taun 2019 bakal dibalekake menyang status sadurunge lan uga bakal tetep status kasebut nganti Januari 2022.

Hotel Pilihan

Choice durung ngumumake perpanjangan status elit, sanajan diarani "[terus] ngevaluasi kesempatan sekitar status Elite." Choice uga ngaso kadaluwarsa poin nganti 31 Mei 2020.

Hilton

Hilton Honors yaiku ngluwihi status elit 2020 nganti 31 Maret 2022. Kajaba iku, yen status 2019 sampeyan bakal diremehake ing wulan Maret 2020, merek hotel bakal nambah status kasebut taun suwene nganti wulan Maret 2021. Kadaluwarsa poin ditindakake nganti Desember 2020, lan tanggal kadaluwarsa kanggo kabeh wengi gratis kertu kredit Hilton wis ditambah nganti Agustus 2021.

Hyatt

Hyatt yaiku ngluwihi status World of Hyatt 2020 nganti 28 Februari 2022. Hyatt uga ngaso mundur total poin nganti tanggal 31 Desember 2020, lan tanggal kadaluwarsa ing Wengi Gratis, Upgrade Suite, lan penghargaan Club Lounge Access bakal ditambah nganti tanggal 31 Desember 2021.

IHG

IHG duwe nyuda jumlah wengi sing dibutuhake kanggo status elit nganti 25% kanggo taun 2020. Kanggo maksud apa wae poin sing bakal entek antara April 2020 nganti Desember 2020, IHG meksa mundur tanggal 31 Desember 2020.

Marriott

Marriott Bonvoy yaiku ngluwihi status sing sampeyan entuk ing taun 2019 nganti Februari 2022. Kadaluwarsa poin ngaso nganti Februari 2021, lan tanggal kadaluarso Suite Night Awards sing bakal kadaluwarsa ing Desember 2020 wis dipindhah menyang Desember 2021.

Radisson

Anggota Radisson bakal njaga status elit sing saiki diduweni nganti Februari 2022. Radisson uga nundha kadaluwarsa poin suwene nem wulan lan ngluwihi tanggal kadaluwarsa ing e-sertifikat wengi gratis sing entuk nganggo kertu kredit Rewards Radisson. Kabeh e-sertifikat sing bakal entek antara 1 Maret nganti 31 Juli taun iki saiki bakal kadaluwarsa tanggal 30 Juni 2021.

Wyndham

Wyndham ngumumake manawa nambah status elit nganti pungkasan taun 2021. Wyndham uga mandheg kadaluwarsa poin antara saiki nganti 30 September 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.