24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel LGBTQ News wong tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

CEO WTTC Gloria Guevara ujar "Matur nuwun sayuta"

wttc-1
WTTC
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Yuta-yuta wong sing dipunginaake dening perusahaan anggota WTTC sing gedhe lan cilik wis dadi sukarelawan wektu lan keahliane, akeh sing nggunakake uripe dhewe-dhewe, kanggo menehi pitulung penting kanggo komunitas sing lagi rame kanthi upaya pitulung.

The Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) wis muji jutaan wong ing saindenging jagad ing sektor Plancongan & Pariwisata amarga wis ngupayakake ekstra kanggo menehi pitulung penting kanggo nglawan pandemi virus corona global.

Matur suwun sanget saka Presiden & CEO Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia Gloria Guevara digawe kanggo pihak perusahaan plancongan ing sektor swasta global.

Iki kalebu saka kru kabin maskapai sing dikepung, sing dikepungake kanggo mbantu ing rumah sakit, kanggo ngoperasikake penerbangan tambahan kanggo kargo medis, hotel mewah sing mbukak lawang kanggo nyedhiyakake kamar gratis kanggo petugas kesehatan utawa ngrewangi blanja Grosir lan mbukak tugas kanggo wong tuwa sing ngisolasi awake dhewe.

Gloria Guevara, Presiden & CEO, ujar: "WTTC pengin menehi pajeg kanggo jutaan pahlawan virus corona ing saindhenging sektor Travel & Pariwisata global kanthi tanpa mandhiri supaya bisa mbantu komunitas supaya bisa ngatasi lan nglawan ancaman pandemi Covid-19.

"Kita ngerti kepahlawanane lan dedikasi fenomenal kanthi nggunakake keahliane wong sing luar biasa sing dikembangake sajrone urip kerja normal lan pengalaman sing akeh kanggo nambah lan menehi pitulung lan pitulung penting kanggo wong-wong sing bakal maju nglawan virus sing elek iki.

"Apa sing dikarepake kanggo sing lara, mbukak hotel kanggo petugas kesehatan utawa duwe bank panganan, dheweke uga kaya wong liya sing nantang tantangan kasebut lan nuduhake kanthi ati lan tumindak manawa kita bakal kuwat bebarengan lan kita bakal menang perang iki."

Tuladhane akeh sektor pariwisata & Pariwisata kanthi cara sing luwih akeh kanggo menehi pitulung penting kanggo komunitas kasebut.

Raksasa hotel kaya Hilton wis gabung karo American Express kanggo ngluncurake inisiatif Kamar kanggo Responpon, nawakake akomodasi gratis kanggo luwih saka sayuta profesional kesehatan ing 10 asosiasi medis sing nglawan pandemi Covid-19.

Kangge, karyawan sing makarya ing Karnaval, operator pelayaran paling gedhe ing jagad iki nawakake sawetara kapal supaya bisa dadi rumah sakit sing ngambang kanggo nambani pasien sing nandhang kahanan sing kurang kritis lan non-coronavirus.

Ing AS lan Spanyol, Room Mate uga nawakake hotel ing New York, Madrid lan Barcelona, ​​kanggo diowahi dadi rumah sakit sementara kanggo mbantu perang Covid-19.

United Airlines, maskapai penerbangan nomer paling nomer papat ing donya, nawakake penerbangan gratis menyang New York lan California menyang tenaga medis.

Pembawa bendera Spanyol Iberia kerja sama karo Federasi Spanyol Teknologi Teknologi Kesehatan (Fenin) lan Grup Oesía kanggo nggawa pasokan medis saka China kanggo nglawan COVID-19.

Awak kabin maskapai Furloughed wis nanggapi macem-macem cara. Ing Inggris, sing makarya kanggo TUI Airways nyedhiyakake dhukungan penting kanggo sistem kesehatan, supaya bisa ngatasi tekanan tumrap tenaga kesehatan.

Ing China, Trip.com nyumbang luwih saka telung yuta topeng bedah menyang luwih saka 25 negara ing saindenging jagad.

WTTC muji kabeh Anggota, ing kabeh sektor lan wilayah sing wis dedikasi, lan para karyawan sing tanpa pamrih amarga wis luwih dhuwur ngrewangi.

Kaya industri liyane, sektor Plancongan lan Pariwisata wis ngadhepi ambruk lan perang supaya bisa urip amarga ana watesan perjalanan lan kunci sing diprentah dening pamrentah ing saindenging jagad kanggo mungkasi panyebaran pandemi kasebut.

Riset WTTC ngandhakake nganti 75 yuta lapangan kerja Pariwisata & Pariwisata sing duwe risiko global.

Miturut Laporan Dampak Ekonomi WTTC's 2020, sajrone 2019, sektor Travel & Pariwisata nyengkuyung siji saka 10 lapangan kerja (330 yuta), menehi kontribusi 10.3% kanggo PDB global lan ngasilake siji saka patang kabeh lapangan kerja anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.