Warta Breaking Travel Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Hospitality World Kalah Warga Negara Eric Waldburger

Hospitality World Kalah Warga Negara Eric Waldburger
Hospitality World Kalah Warga Negara Eric Waldburger

Eric Waldburger - negarawan industri perhotelan ing jagad iki - nguripake karir sing hebat ing pimpinan hotel mewah internasional. Nggabungke tliti Swiss karo semangat wirausaha lan semangat sing visioner, dheweke nemtokake standar paling dhuwur ing peran manajemen senior ing sawetara hotel paling apik ing donya. Sedih, dheweke tilar donya ing tanggal 10 April ing Jepang, sawise perang cekak nanging angel banget.

Perusahaan hotel sing dihormati, karir Eric dadi pungkasane dadi Presiden perusahaan manajemen perhotelan sing berbasis ing HK, Marco Polo Hotels (wiwit diganti dadi Hotel Wharf) wiwit 2012-2016. Sajrone wektu kasebut, dheweke nuntun grup kasebut sajrone wektu sing akeh kanthi mbukak Hotel Marco Polo anyar ing China lan Filipina, uga diluncurake merek kemewahan merek pertama sing misuwur, Hotel Niccolo.

Prestasi Eric sing nyengsemake kalebu peran kepemimpinan kanthi jeneng hotel ikonik sing dadi dhasar pengalaman mewah saiki, kalebu Mandarin Oriental Macau, Semenanjung Hong Kong lan The Ritz Carlton Hong Kong; uga nggawe grup hotel Harbour Plaza ing Hutchison Whampoa.

Liwat peran kasebut, dadi kepemimpinan lan kapemimpinan kepemimpinan bawaan sing nyipta luwih saka siji generasi hoteler sing semangat lan darmabakti, menehi kesempatan kanggo tuwuh lan berkembang kanthi semangat lan semangat sing padha karo Eric dhewe. Akeh pesen sing nyenengake lan ngucapke matur nuwun wis mubar ing jaringan perhotelan global, wiwit saka legenda industri, pamilik hotel lan mahasiswa hospitality sing pengin dadi akademisi lan pimpinan perusahaan, nalika nuduhake lan ngrayakake pengalaman Eric sajrone urip.

Wirausahawan inovatif narik kawigaten kabeh wong sing ketemu, kanthi misi suwene urip kanggo mbimbing bakat lan kemampuan alami kanggo dadi pelatih, dheweke ora kendhat ngoyak target pribadine, uga time. Nalika semi-pensiun, dheweke dadi ketua perusahaan konsultasi, i Solutions and Concepts Ltd., uga SPICE Coaching Ltd, trailblazer sing inspiratif minangka pimpinan ambisius kanthi visi sing duwe tujuan lan tekad supaya bisa mlaku-mlaku bareng karo andhap asor lan integritas.

Wong sing asring ngutip "Menuju tujuan sampeyan, seneng wae!" positivitas alamiah ing pandangane lan mbukak dalan kanggo dheweke nulis buku motivasi sing didedikake kanggo kulawargane - garwane Naoko lan anak-anake Marc lan Tanya. Bukune "Urip Kanthi Spice" minangka wangsulan babagan keprihatinan perusahaan modern, lan cara urip kanthi ati sing entheng liwat akronim SPICE sing diwaca minangka refleksi nilai-nilai dhewe; sparkling, hasrat, inspirasi, dipercaya lan narik kawigaten.

Dr. Jennifer Cronin, Presiden, Wharf Hotels ujar, "Kita sedhih banget amarga Eric mangkat, kita wis ilang salah sawijining legenda lan negarawan industri. Dheweke dadi joie-de-vivre lan kepenak kepelatihan kanggo generasi sabanjure minangka salah sawijining misi sing dicayakake ing masarakat, kita kerja bareng ing Hotel Wharf, sing akeh duwe hak istimewa maju ing pimpinan Eric. Donya wis ora duwe panyengkuyung kanggo nuduhake ilmu lan pemecah lapangan sing wis sukses, dheweke mesthi dadi pendukung gerakan gangguan, yaiku pria sadurunge dheweke. Aku ngucapke matur nuwun banget amarga wis duwe kesempatan kerja bareng karo dheweke lan nuntun peranku saiki sing akeh prinsip kepemimpinan sing tetep sejatine kanggo kabeh Manajer Umum lan komunitas hotel liwat filosofi kepemimpinan Red Ring. Dheweke bakal ora kejawab, lan kita ngucapake sungkawa kanggo Naoko, Marc lan Tanya, kita bakal ngucapake matur nuwun banget marang sampeyan amarga wis nuduhake dheweke. "

Minangka gantine kembang, kita bangga bisa ngurmati warisane kanthi kekarepane kulawarga supaya memorial digawe ing Sekolah Hotel & Manajemen Pariwisata Universitas Poli Hong Kong kanthi jeneng Beasiswa Peringatan Eric Waldburger, sing bakal ndhukung para hoteler sing kepengin urip ing perjalanan sedawane saka sinau. Nyuwun sumbangan kanthi online: https://www.polyu.edu.hk/giving/give-now/online-donation/ lan tindakake langkah iki:

  1. Bukak bagean 3) Tujuan Sumbangan
  2. Pilih: Liyane, monggo ditemtokake
  3. Input: SHTM - Beasiswa Peringatan Eric Waldburger

Yen sampeyan pengin menehi sumbangan kanthi mriksa, wenehi mbayar menyang Universitas Politeknik Hong Kong lan kirim menyang Pauline Ngan, Sekolah Manajemen Hotel & Pariwisata, Universitas Politeknik Hong Kong, 17 Museum Museum Road, TST East, Kowloon, Hong Kong. Apa wae pitakon bisa diarahake menyang Pauline sing bakal dadi penghubung nggawe dana beasiswa - Beasiswa Peringatan Eric Waldburger.

Kontak Pauline yaiku [email dilindhungi]  utawa +852 3400 2634

“Yen sampeyan duwe impen, aja lungguh wae. Éling! ”, Urip Kanthi Rempah-rempah,

Eric Waldburger, 1949 - 2020

Matur suwun Eric amarga sampeyan ngewangi ngimpi lan urip kanthi energi oktane kaya ngono, muga-muga sampeyan bisa ngrampungake Ferrari abang kanthi martini sing sampurna!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.