Airlines Airport Awards Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Industri maskapai Rusia milih Bandara Sheremetyevo ing taun iki

Industri maskapai Rusia milih Bandara Sheremetyevo ing taun iki
Industri maskapai Rusia milih Bandara Sheremetyevo ing taun iki
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Mosocow's Bandara Internasional Sheremetyevo wis dijenengi Bandar Udara Taun ing program penghargaan Nasional Penerbangan Nasional Wings Rusia taun suwene.

Penghargaan kasebut, sing ngakoni keunggulan ing 13 kategori penerbangan lan penerbangan, diumumake April 15 ing upacara sing dianakake kanthi format siaran video. Penghargaan Penerbangan Nasional Wings of Russia, dijenengi sawise Evgeny Chibirev, minangka program Asosiasi Operator Transportasi Udara ing Russian Federation, publikasi industri Ulasan Transportasi Udara, lan perusahaan konsultasi Infomost. Dheweke didegake ing taun 1997.

Penerima penghargaan taun iki dipilih adhedhasar prestasine ing taun 2019 dening juri sing kalebu ahli industri berwibawa, manajer utama perusahaan gedhe, lan perwakilan publikasi bisnis lan penerbangan terkemuka.

"Wings saka Rusia penghargaan wis dadi acara sing padhang, diantisipasi lan penting ing industri penerbangan sajrone pirang-pirang taun, "ujare Direktur Hubungan Masyarakat SVO JSC Anna Zakharenkova nalika ujar marang anggota juri. “Iki minangka 'Seal of Quality' kanggo maskapai penerbangan lan bandara. Iki minangka insentif kanggo pangembangan lan perbaikan. Utamane penting kanggo kita yaiku penghargaan sing kanggo prestasi ing [60th] taun mengeti bandara, mula ngringkes asil pembangunan sajrone puluhan taun. Kita ngucapake apresiasi tulus lan matur nuwun marang juri sing misuwur amarga apresiasi sing gedhe tumrap pakaryan kita. "

Bandara Internasional Sheremtyevo, didegaké ing 1959, dijenengi kanggo ngurmati pujangga Rusia sing gedhe Alexander Sergeyevich Pushkin ing taun 2019, taun 220th taun pengetan kelairan Pushkin. Pushkin dipilih dadi jeneng bandara kanthi swara populer, lan bandara kasebut nganakake program peringatan kegiatan budaya ing jaman sadurunge dina kelairane Pushkin kanggo ngurmati lan menehi popularitas warisan sastra sing akeh

Ing 2019, Sheremetyevo ngrampungake pirang-pirang proyek investasi skala gedhe: Terminal C internasional sing dirancang kanggo 20 yuta penumpang saben taun, celemek kanggo Terminal C, platform kanggo Pusat Ilmiah lan Teknis Penerbangan lan landasan pacu nomer telu (Runway- 3). Kapasitas bandara kanthi komisioning landasan pacu nomer telu lan Terminal C saiki 80 yuta penumpang saben taun.

Pangembangan infrastruktur lan peningkatan kualitas layanan wis dadi dhasar kanggo narik lan nggedhekake kerja sama karo maskapai penerbangan paling gedhe. Ing taun 2019, Brussels Airlines, Vietnam Airlines, Belavia lan Turkish Airlines Cargo wiwit beroperasi ing Sheremetyevo, lan bandara saiki nglayani penerbangan menyang 19 tujuan anyar.

Bandara Sheremetyevo duwe peringkat paling dhuwur sing dianugerahi Skytrax, 5-Bintang, lan minangka salah siji saka sepuluh bandara paling gedhe ing Eropah, sepisan maneh negesake kepemimpinan ing Eropah ing babagan kualitas layanan lan kepemimpinan donya babagan ketepatan wektu penerbangan.

Penghargaan Wings of Russia National Aviation dijenengi sawise Evgeny Chibirev didegake ing taun 1997 dening Asosiasi Operator Transportasi Udara ing Russian Federation, publikasi industri Ulasan Transportasi Udara, lan perusahaan konsultasi Infomost.

Sajrone 23 taun, Wings saka Rusia penghargaan wis menang status penghargaan industri sing paling bergengsi, dadi ora mung simbol pangakuan babagan sukses maskapai sing menang, nanging uga bukti objektif babagan kasunyatan lan tren sing saiki ana ing transportasi udara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov