Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner Warta Breaking Grenada News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Film 'Kelakuan' salah saiki dadi digital

Film salah laku dadi digital
Film salah laku dadi digital saiki
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Mung siji wulan sawise bintang kasebut main ing premier donya MISBEHAVIOR ing London, film saiki kasedhiya ing video digital ing platform panjaluk. Grenada Murni, Spice of the Caribbean wis ngumumake film kasebut kanggo nggambarake wayahe sing penting ing sejarah: yaiku mahkota wanita pertama sing duwe warna dadi Miss World.

Rawuh ing perdana London tanggal 9 Maret yaiku Charge d'Affaires kanggo Komisi Tinggi Grenada London, Samuel Sandy; Dr Johnson Beharry VC COG lan Bu Mallissa Beharry; Mary McQueen lan Deborah McQueen, ibu lan adhine artis, direktur lan panulis skrip Steve McQueen; Suzanne Gaywood OBE, mantan perancang pameran Grenada sing dianugerahi medali Emas ing RHS Chelsea Flower Show ing antarane para tamu undhangan khusus.

Pathe Film Studios ngumumake amarga rilis bioskop MISBEHAVIOR Inggris disingkat dening Covid-19 krisis (kanthi bioskop ditutup mung 4 dina sawise dirilis film), film saiki kasedhiya kanggo nonton ing omah 3 wulan luwih cepet. Saiki kasedhiya ing kabeh platform (kalebu Amazon Prime, Sky Store lan iTunes) kanggo periode eksklusif.

Jennifer Hosten, lair ing Grenada ing taun 1947, dadi pramugari kanggo BWIA (saiki Caribbean Airlines) nalika dheweke cuti kanggo bersaing ing Miss World. Kompetisi kaendahan kasebut minangka acara TV sing paling ditonton ing planet iki lan ing taun 1970 dianakake legenda komedi AS, Bob Hope. Taruhan kasebut bisa uga ora luwih dhuwur lan nalika siaran langsung diganggu karo invasi panggung Gerakan Pembebasan Wanita, penonton global kepincut. Banjur, nalika Miss Grenada - Puteri Pala sing nganggo gaya awake dhewe - dinobatkan dadi wanita pertama sing duwe warna Miss World, konvensi kasebut runtuh.

MISBEHAVIOR, disutradarai dening pemenang BAFTA Philippa Lowthorpe (Telung Prawan), bintang-bintang Gugu Mbatha-Raw minangka Grenadian, Jennifer Hosten - wanita warna pisanan sing dinobat dadi Miss World, Keira Knightley minangka anggota Gerakan Pembebasan Wanita sing nembe dibentuk, lan pemain bintang kabeh kalebu Jessie Buckley, Greg Kinnear, Lesley Manville, Keeley Hawes, Rhys Ifans lan Phyllis Logan.

Kepala Eksekutif Otoritas Pariwisata Grenada (GTA) Patricia Maher ujar: "Kelakuan sing kurang apik nggambarake bab crita Jennifer sing nggambarake uripe nalika dheweke mbantu Grenada ing peta sèket taun kepungkur. Aku ngajak sampeyan njupuk wektu kanggo ndeleng crita sing luar biasa iki nalika sampeyan lagi ing omah lan tetep aman. Kita ngarep-arep bisa nampilake film iki ing Grenada nalika bisa kumpul maneh kanthi sosial. ”

Drama komedi ing ngendi Grenada disebutake ing saindhenging, dipungkasi kanthi pajeg saka Mightly Sparrow menyang 'Cousin Jennifer', Miss World 1970.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov