Breaking Malaysia News Plancongan Bisnis News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

MATA pengin IATA ngilangi biaya keanggotaan

Pilih basa sampeyan
MATA pengin IATA ngilangi biaya keanggotaan
mata
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Badan Tur Asosiasi Malaysia (MATA)  ndhesek Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) supaya ora mbayar kabeh biaya kanggo anggota MATA. Wiwit Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ngumumake COVID-19 minangka pandemi, watesan perjalanan dileksanakake ing saindenging jagad.

Acara utama wis dibatalake lan ewonan bisnis mandheg.

  • 2.0 Pengaruh finansial kanggo anggota kita saka COVID-19 bisa ditrapake kanthi ngilangi kaya ing ngisor iki:
  • 2.1. IATA ngilangi biaya keanggotaan 2021
  • 2.2. IATA ngilangi biaya saben wulan 2020 (Januari - Desember 2020)
  • 2.3 Kanggo nambah pengajuan akun sing wis diaudit nganti Desember 2019
  1. Langkah iki bakal mbantu anggota kita sing menehi dhukungan marang IATA taun-taun kepungkur. Amarga IATA ngramal 50% kabeh bisnis maskapai bakal ilang ing taun iki ing saindenging jagad, kita yakin manawa IATA bisa nindakake apa wae kanggo mbantu para anggota supaya ora nutup lawang. Amarga iki kahanan sing luar biasa, kita ngarepake IATA uga bakal njupuk langkah sing luar biasa kanggo ngilangi biaya ing ndhuwur.
  2. MATA ndhesek iki wayahe kabeh pihak sing duwe kepentingan ing industri lelungan bisa kerja sama kanggo njaga industri kasebut, amarga saiki kita ngalami krisis paling gedhe ing sejarah turisme. Yen gagal, IATA bisa uga bakal kelangan luwih akeh usaha amarga kita menehi saran marang anggota supaya ora nganyarake keanggotaan IATA.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.