Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta anyar Turki lan Caicos Maneka Warta

Turki lan Kaicos budhal kudu dilaporake amarga COVID-19

Turks lan Kaicos mangkat
ditulis dening editor

The Menteri Pariwisata Kapuloan Turks lan Caicos lan Dewan Pariwisata tetep kerja sama karo Menteri Kesehatan nalika nyuda Covid-19 ing pulau-pulau. Kaya ngono, keberangkatan Turki lan Caicos kudu dilaporake lan bakal dileksanakake kanthi ketat.

Menteri lan Dewan Pariwisata, kanthi idin saka Menteri Kesehatan lan Kapuloan Turks lan Kepulauan Caicos, kerja sama karo Provo Air Center lan Blue Heron Aviation kanggo nggampangake pesawat metu saka pulau-pulau kanggo wong liya sing ora duwe, sing duwe ijin kerja, lan pengunjung sementara sing saiki ana ing pulau-pulau lan sing pengin budhal.

Sing mangkat kudu ngubungi agensi ing ngisor iki kanggo informasi babagan kemungkinan penerbangan.

Pusat Udara Provo: [email dilindhungi]

Penerbangan Biru Heron: [email dilindhungi]

Gawe informasi ing ngisor iki kanthi gampang:

  • jeneng
  • Nomer wong ing pesta plancongan sampeyan
  • Informasi kontak
  • Negara asal / tujuan

Panjaluk ing ndhuwur babagan kepergian Turki lan Caicos diwenehake kanggo warga kabeh negara kalebu (nanging ora diwatesi) Amerika Serikat Amerika, Kanada, Inggris, lan negara Karibia.

Sajrone operasi penerbangan, kabeh Protokol Kesehatan Publik sing ana gandhengane karo COVID 19 bakal dileksanakake kanthi ketat.

Gegayutan karo praktisi kesehatan, dheweke lan petugas kesehatan utawa wong liya sing bisa kontak langsung karo wong sing dicurigai duwe virus utawa cairan awak saka wong kasebut, nalika diuji, kena karantina sajrone patbelas dina utawa nganti Kepala Petugas Kedokteran nemtokake manawa wong kasebut wis pulih, apa wae mengko.

Yen aplikasi petugas kesehatan pengadilan wareg manawa wong sing dikarantina gagal tundhuk karo arahan kasebut, pengadilan bisa mrentah supaya dijaluk karantina sajrone wektu sing ditemtokake ing prentah lan petugas kesehatan lan pejabat polisi bisa nindakake kabeh prekara sing dibutuhake kanggo ngetrapake perintah kasebut.

Image courtesy of Kunjungi Kepulauan Turks lan Caicos

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.