24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Warta Breaking Nigeria wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepala Staf tilar donya dina Jumuah amarga Coronavirus

Kepala Staf tilar donya dina Jumuah amarga Coronavirus
abba kyari
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dheweke dianggep minangka salah sawijining wong sing paling berpengaruh lan kuat ing negara Afrika Kulon Nigeria.

Ing sawijining siaran pers dina Jumuah wengi, Presiden Nigeria Muhammadu Buhari ngumumake pimpinan stafe Mallam Abba Kyari nglampahi komplikasi karo Coronavirus dina Jumuah.

Almarhum wis kabukten positif kanggo COVID-19 sing ngrusak lan wis nampa perawatan.

Kyari, sing umure 70an lan ngalami masalah kesehatan, kalebu diabetes, minangka pembantu resmi utama Presiden 77 taun kasebut lan salah sawijining pria paling kuat ing negara kasebut ..

Kyari dadi korban profil paling dhuwur amarga penyakit kasebut ing negara Afrika Kulon, sing nduwe 493 kasus sing dikonfirmasi lan 17 wong mati, miturut Pusat Kontrol Penyakit Nigeria.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.