24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii LGBTQ News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Liburan Hawaii? Nanging, bukak Florida sak Coronavirus

Merencanakan liburan Hawaii? Nanging, bukak Florida!
veachfl
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hawaii nyoba banget supaya para turis ora bisa ngunjungi Aloha Negara sajrone epidemi Coronavirus sing isih ana.

Saiki ana alternatif ing Amerika Serikat: Alternatif kanggo sapa wae sing ngrencanakake liburan menyang Hawaii sajrone wabah COVID-19 yaiku Negara Sunshine Florida.

Nyebar Virus kanthi pungkasan sing bisa nyebabake bisa dadi tren anyar kanggo Florida. Apa Florida main roulette Rusia karo para pedunung, pengunjung lan industri pariwisata?

Ditemokake ing sisih lor wétan Florida "Pesisir Pertama," Jacksonville Beach nawakake pantai sing apik banget, lapangan golf sing nembe direnovasi, dermaga mancing lan kegiatan banyu sing akeh banget. Bola voli pantai, surfing, mancing lan macem-macem restoran - Pantai Jacksonville duwe kabeh. Pengunjung lan warga pribumi seneng banget amarga lumba-lumba muter ing njaba garis selancar. Para peselancar ditarik menyang Pantai Jacksonville kanthi sawetara gelombang paling apik ing wilayah kasebut. Nyedhiyakake wektu menyang Pantai Jacksonville lan obyek wisata sekitare nemokake kombinasi sejarah, hiburan, lan kegiatan rekreasi sing unik.

Waikiki minangka area hotel lan resor utama ing Oahu lan papan sing apik kanggo para pengunjung saka saindenging jagad. Ing jalur utama Kalakaua Avenue, sampeyan bakal bisa blanja, mangan, hiburan, kegiyatan, lan resor kelas dunia.

Waikiki misuwur amarga pasisir lan saben kamar hotel mung adoh saka loro utawa telu blok (yen ora langsung ing pantai). Karo Gunung Leahi (Kepala Diamond) minangka latar mburi sampeyan, perairan sing tenang ing Waikiki cocog kanggo pelajaran berselancar.

Waimea Bay, Kailua, Hanalei utawa Pantai Kaanapali kalebu pesisir paling ayu ing saindenging jagad sing misuwur kanthi selancar, renang, lan penyu. Kelautan lan alam nalika ngaso Aloha Negara, wiwit kabeh pantai ing Hawaii saiki ditutup

Saiki, ana 154 kasus aktif Coronavirus ing kabeh Negara Bagian Hawaii lan 9 wong sing nyuda nyawa amarga epidemi kasebut. Hawaii minangka Negara Demokrat. Gohawaii.com, situs web pariwisata resmi kanggo Aloha Tandha negara sapa wae kanthi huruf kandel abang sing ujar:

Apa aku kudu teka ing Hawaii kaya sing direncanakake?

  • Ora, ora saiki.
  • Gubernur David Ige mrentah kabeh wong sing lelungan menyang Hawaii (pengunjung lan warga sing bali) menyang karantina dhewe sajrone 14 dina sawise tekane. Negara bagian Hawaii SITUS WEB SISTEM SAFE SAFE sabanjure nerangake proses mlebu lan karantina.
  • Karantina 14 dina wajib ditambahi kanggo lelungan udara kanggo nyakup kabeh penumpang antar pulau supaya luwih nyegah panyebaran COVID-19. Amanat kasebut bakal tetep ana nganti ora diwartakake maneh.
  • Amarga iki ateges manawa pengunjung kudu tetep ing kamar kanggo plancongan utawa kabeh, plancongan banget disaranake supaya nolak lelungan menyang Hawaii

Florida minangka Negara Republik. Ing Florida, ana 23,341 kasus aktif virus, lan 726 wong tiwas. Tombol oranye sing wicaksana nggawa calon turis menyang kaca sing uga nuduhake pantai sing mbukak.

Ekonomi Hawaii meh kabeh gumantung karo industri wisata lan pariwisata. Mung 12.3% kabeh wong ing Florida sing gumantung karo pariwisata.

Nutup pantai lan mungkasi pariwisata pancen luwih akeh pangorbanan ing Hawaii dibandhingake Florida. Kabeh wong ing Hawaii kudu bangga manggon ing swarga sing ana siji liyane sing peduli. Iki katon beda ing Florida, ing endi urip manungsa bisa uga regane luwih murah tinimbang ekonomi

Merencanakan liburan Hawaii? Nanging, bukak Florida!

Florida Beach Jacksonville dina iki

Saiki, para plancong sing ngrencanakake liburan ing Hawaii bisa nggawe ulang liburan Coronavirus ing Florida.
Iki dhaptar pantai sing mbukak lan tertutup ing Negara Sunshine miturut situs web pariwisata resmi nganyari pengunjung ing Coronavirus 

Alachua

Gainesville, High Springs, Micanopy)

Baker
(Sanderson, Macclenny)

Bay
Kutha Panama, Pantai Panama City, Pantai Mexico)
Dilaporake penutupan pantai parsial

Bradford
(Starke, Lawtey, Brooker)

Brevard
(Kakao, Pantai Kakao, Melbourne)
Pantai diwatesi utawa ditutup

Broward
(Benteng Lauderdale, Hollywood, Pantai Pompano)
Pantai ditutup

Calhoun
(Chipola, Blountstown, Kinard)

Charlotte
(Englewood, Port Charlotte, Punta Gorda)
Pantai ditutup

Citrus
(Crystal Crystal, Homosassa, Inverness)
Pantai ditutup 

Clay
(Dhuwur Keystone, Ladang Penney, Green Cove Springs)

Collier
(Napoli, Pulo Marco, Kota Everglades)
Pantai ditutup

Columbia
(Lake City, Fort White, White Springs)

DeSoto
(Arcadia, Brownville, Lake Suzy)

Dixie
(Suwannee, Cross City)

Duval
(Jacksonville, Pantai Jacksonville, Pantai Atlantik)
Pantai diwatesi

Escambia
(Pensacola, Pensacola Beach, Perdido Key)
Pantai ditutup

Panji
(Pantai Flagler, Pantai Palm, Marineland)
Pantai ditutup

Franklin
(Apalachicola, Carrabelle, Pulo St. George)
Pantai ditutup

Gadsden
(Quincy, Wetumpka, Gretna)

Gilchrist
(Trenton, Bell)

Glades
(Moore Haven, Lakeport, Palmdale)

Teluk
(Pelabuhan St. Joe, Wewahitchka, Kota Putih)
Pantai ditutup 

Hamilton
(Jasper, Jennings, Lake Barat)

Hardee
(Zolfo Springs, Sweet sweet, Bowling Green)

Hendry
(LaBelle, Clewiston)

Hernando
(Brooksville, Weeki Wachee)
Pantai ditutup

Tanah Tinggi
(Lake Placid, Avon Park, Sebring)

Hillsborough
(Tampa, Brandon, Plant City)
Pantai ditutup

Holmes
(Bonifay, Ponce De Leon, Betlehem)

Kali India
(Pantai Vero, Fellsmere, Sebastian)
Pantai ditutup

Jackson
(Marianna, Loro Endhog, Malone)

Jefferson
(Wacissa, Monticello)

Lafayette
(Mayo, Buckville, Dina)

sendhang
(Clermont, Leesburg, Gunung Dora)

Lee
(Benteng Myers, Pulo Sanibel, Cape Coral)
Pantai ditutup

Leon
(Tallahassee, Bradfordville, Miccosukee)

Levy
(Cedar Key, Williston, Chiefland)
Pantai ditutup

Liberty
(White Springs, Hosford, Telogia)

Madison
(Madison, Greenville, Lee)

Manatee
(Bradenton, Pulo Anna Maria, Palmetto)
Pantai ditutup

Marion
(Ocala, Dunnellon, Belleview)

Martin
(Stuart, Indiantown, Port Mayaca)
Pantai ditutup

Miami-Dade
(Miami, Pantai Miami, Coral Karang)
Pantai ditutup

Monroe
(Key West, Islamorada, Key Largo)
Tombol Florida ditutup kanggo pengunjung

Nassau
(Pantai Fernandina, Pulo Amelia)
Pantai ditutup

Okaloosa

(Pantai Fort Walton, Destin, Pulo Santa Rosa)
Pantai ditutup

Orange
(Orlando, Winter Park, Winter Garden)

Okeechobee
(Okeechobee, Taylor Creek, Pinus Whispering)

Osceola
(Kissimmee, St. Cloud, Persimpangan Yeehaw)

Palm Beach
(Pantai Palm, Pantai Palm Barat, Pantai Delray, Boca Raton)
Pantai ditutup

Pasco
(Pelabuhan Richey Anyar, Kutha Dade, Zephyrhills)
Pantai ditutup

Pinellas
(Clearwater, St. Petersburg)
Pantai ditutup

Polk
(Lakeland, Winter Haven, Lake Wales)

Putnam
(Palatka, Interlachen)

Santa Rosa
(Milton, Navarre, Jay)
Pantai ditutup

Sarasota
(Sarasota, Venesia, Siesta Key)
Pantai ditutup

Seminole
(Sanford, Lake Mary, Altamonte Springs)

St. Johns
(St. Augustine, Pantai Ponte Vedra)
Pantai ditutup

Lucie
(Pelabuhan St. Lucie, Benteng Pierce)
Pantai ditutup

Sumter
(Desa-desa, Bushnell)

Suwannee
(Live Oak)

Taylor
(Perry, Steinhatchee)
Pantai ditutup, tanjakan prahu dibukak

Union
(Lake Butler, Raiford)

Volusia
(New Smyrna BeachPantai Daytona)
Pantai diwatesi

Wakulla
(Wakulla Springs, Sopchoppy, Crawfordville)
Pantai ditutup, tanjakan prahu dibukak

Walton
(Seaside, Sandestin, Pantai Grayton)
Pantai ditutup 

Washington
(Chipley, Vernon)

Pantai lan taman ing Jacksonville, Florida, dibukak maneh awan sore. Pemandangan ing Pantai Jacksonville ora dadi ati-ati ing tengah pandemi global. Akeh wong sing surak lan mbanjiri pantai nalika polisi njupuk alangan kasebut. Katon katon nglangi, sepedaan, surfing, mlayu, lan mancing.

Jarak sosial kayane dadi perkara terakhir sing dipikirake dina Jumuah. Wong padha metu nganggo andhuk, adhem lan srengenge. Ana sawetara banget topeng.
Pantai Jacksonville, Florida bakal mbukak wiwit jam 6 nganti 11 esuk lan saka jam 5 nganti 8 sore saben dina kanthi sawetara watesan, miturut situs web pariwisata Jacksonville. Kegiatan rekreasi kayata mlayu, muter, mlaku-mlaku, lan nglangi bakal dileksanakake sajrone mbukak maneh alus iki, ujare situs web kutha kasebut.
Wong seneng bisa bali metu ing wedhi.

Kabeh pesisir Hawaii saiki wis ditutup nganti saiki, lan sarat jarak adoh sosial sing luwih ketat dileksanakake kanggo numpak prahu lan mancing, kumpul ing perairan negara lan lahan-lahan lan mlaku-mlaku ing taman negara kanthi prentah Gubernur David Ige ing proklamasi tambahan kaping lima kanggo aturan darurat, Departemen Tanah lan Sumber Daya Alam Hawaii ngumumake ing sawijining pernyataan.

Olahraga aktif ing samodra isih diidini, nanging mlaku-mlaku, numpak prahu, lan mancing klompok loro utawa luwih dilarang kajaba anggota kulawarga sing padha utawa wong liya sing manggon ing alamat sing padha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.