24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Ibukutha Bulgaria terus dikunci ing tengah lonjakan COVID-19

Ibukutha Bulgaria terus diluncurake ing tengah infeksi COVID-19
Ibu kutha Bulgaria terus dikunci ing tengah kenaikan infeksi COVID-19
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Kesehatan Bulgaria Kiril Ananiev ngumumake manawa kabeh lelungan menyang lan saka Sofia bakal dilarang nganti ora diwenehi kabar maneh, sawise ana Covid-19 infeksi virus ing ibukutha. Larangan perjalanan kasebut ditrapake ing tengah keprihatinan babagan risiko nyebar maneh nalika Paskah Orthodok.

Miturut menteri kasebut, kabeh lelungan menyang Sofia lan omah udakara rong yuta wong, dilarang, efektif, kajaba transportasi kargo lan wong sing kudu lelungan kanggo kerja, utawa kanggo perawatan rumah sakit.

Bulgaria wis nindakake latihan jarak adoh sosial lan nganggo topeng protèktif.

Bulgaria nyathet luwih saka 40 kasus anyar ing dina Rebo lan Kamis, gunggunge ana 800 wong, kalebu 38 wong tiwas. Luwih saka setengah infeksi sing dikonfirmasi yaiku ing Sofia.

Negara Balkan wis mbatesi lelungan antar-kutha sing ora penting ing wulan Maret, nanging langkah-langkah diperketat sawise luwih saka 5,000 mobil nyoba ninggalake Sofia, Kamis sadurunge preinan Paskah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov