Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Breaking News US Kuliner budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News Pengumuman Pers News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Lair saka "Tur Dunia Anyar": Plancongan Pangarep-arep Proyek

Lair saka "Tur Dunia Anyar": Plancongan Pangarep-arep Proyek
cuttaleb
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Lair "Pariwisata Dunia Baru" diluncurake dina iki karo para pendukung ing 26 negara. Inisiatif Pariwisata Anyar diarani Project Hope Travel. www.projecthope.travel

hashtag #projecthopetravel digawe kanggo nuduhake ide, inisiatif kanggo pariwisata sesuk. Iki minangka kemitraan publik-swasta kanggo nyiapake realita anyar industri pariwisata lan pariwisata sawise COVID-19.

"Ana akeh katresnan, semangat lan pangarep-arep kanggo pariwisata. Turisme kaya sing dingerteni bakal dadi sejarah, nanging yen main kertu kanthi apik, bakal katon luwih apik lan luwih ayu ”, ujare Juergen Steinmetz, CEO the Klompok Berita Plancongan. Dheweke uga anggota dhasar saka grup iki.

Saiki wayahe saben wong ing industri iki lenggah ing meja virtual lan nuduhake ide, proyek lan inisiatif. Pariwisata minangka industri perdamaian, lan kesempatan pariwisata kanggo nuduhake iki durung mesthi luwih apik.
Project Hope Travel nyedhiyakake platform iki.

Napa warga Iran lan Amerika dadi kanca sing ora bisa konflik
Juergen Steinmetz pidato ing Aula Islam Rakyat ing Teheran ing taun 2008. Lungguh ing sandhinge yaiku pendiri lan presiden Louis D'Amore lan Institut Internasional kanggo Perdamaian Liwat Pariwisata

Najib Balala, sekretaris pariwisata Kenya, Louis D'Amore, pendiri Institut Perdamaian Internasional Liwat Pariwisata, Deepak Joshi, mantan CEO Papan Pariwisata Nepal, Pascal Viroleau, CEO saka Organisasi Pariwisata Pulau Vanilla, Duta Besar Dho Young-shim saka Korea Selatan, utawa Menteri Edmund Bartlett saka Jamaika mung sawetara wong sing duwe ide kasebut lan mbantu nyiyapake Proyek Travel Hope.

Presiden Kenya negesake minangka Co-Ketua Kehormatan Pusat Resiliensi Pariwisata
Hon. Najib Balala (kiwa), Menteri Pariwisata lan Margasatwa Kenya, menehi dukungan saka Pamrentahan Global Resilience and Crisis Management Center (GTRCM) pamrentahane sing dianakake Menteri Pariwisata ing kantor Dewan Pariwisata Jamaika, New Kingston. Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett

Pemimpin pariwisata saiki duwe kesempatan kanggo nuduhake ide karo sing mbukak lan ngoperasikake industri. Piranti penggerak lan shaker sing bakal teka saiki bakal nggawe pariwisata dadi industri sing luwih tanggung jawab, luwih ayu lan duwe bathi.

Zachary-Rabinor-and-Gloria-Guevara
Gloria-Guevara

Dina iki Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia bakal ngumumake Kampanye "Bebarengan Lelungan". Gloria Guevara, Presiden & CEO WTTC marang para anggota:  "Ngalamun minangka bagean saka semangat kita lan kampanye anyar nyengkuyung pikiran ing mangsa sing luwih cerah. Plancongan & Pariwisata minangka sektor kritis kanggo ekonomi global, nyumbang saka siji papat proyek anyar ing saindenging jagad lan nyumbang 10.3% kanggo PDB. Sektor kita nutul kabeh wong. Iki nggawe komunitas, nyuda kemiskinan ing jagad iki lan ningkatake pengaruh sosial urip saben dinane. Nanging kita saiki mbukak kanthi unik amarga Covid-19.

Minggu kepungkur video "Saka Bahama Karo Asih" dikenalake. Abu Dhabi, Nigeria, Zimbabwe, Indonesia, lan liya-liyane wis ngluncurake kampanye virtual lan video sing apik. Plancongan Pangarep-arep Proyek nggawa kabeh inisiatif kasebut ing siji atap.

Hon. Musa Vilikati. anggota klompok iki lan Menteri Pariwisata Eswatini kanthi bangga nampilake pesen video saka Kerajaan Afrika sing apik iki.

Kepiye tampilan pariwisata sesuk?

Plancongan Pangarep-arep Proyek diluncurake kanggo nggawe pariwisata sesuk lan mbantu anggota industri golek sumber daya lan mbantu kasunyatan sing angel.

Nggawe sawetara pikiran sing paling terang ing dunia pariwisata global, sijine ing meja virtual, lan nambah wong sing cerdas lan darmabakti saka kabeh sektor lan posisi ing industri kasebut bakal nggawe sinergi lan. Iki sing pengin dibantu Project Hope Travel.

Plancongan Pangarep-arep Proyek

Plancongan Pangarep-arep Proyek minangka inisiatif sing muncul ing rapat dewan dening rapat pasukan tugas COVID-19 saka  Dewan Pariwisata Afrika

Presiden Dewan Pariwisata Afrika: Pariwisata Afrika minangka salah sawijining
Alain St.Ange, Presiden Dewan Pariwisata Afrika

Ketua Co Alain St. Ange, mantan menteri pariwisata saka Seychelles ngringkes: "Pangarep-arep kanggo Afrika lan kanggo umume jagad iki dibutuhake banget. Nanging mung ngarep-arep ora bakal mbedakake dhewe. Pramila aku matur nuwun amarga ana klompok profesional pariwisata sing darmabakti wis gabung ora mung kanggo miwiti Project Hope Travel, nanging uga menehi wektu kanggo ngarahake kanggo entuk manfaat kabeh wong ing jagad iki.

TalebLouis
Taleb Rifai & Louis D'Amore

Ketua Dr Taleb Rifai, sing uga Sekretaris Jenderal UNWTO ngelingake: "Kita kabeh metu saka Afrika.
Ing jagad saiki, aku kepengin yakin manawa kekuwatan plancongan lan pariwisata sing transformatif, yen dikelola lan dimanfaatake kanthi apik, minangka landasan kanggo nggawe perdamaian ing donya lan dadi jagad sing luwih apik, kanggo manungsa lan planet. Nglindhungi warisan budaya lan alam, Nguatake komunitas lokal. Ngeculake stereotipe supaya kita bisa ngrasakake, ngrasakake lan ngrayakake kaendahan macem-macem budaya sing sugih. Iki pancen sawetara kontribusi pariwisata Gawe jagad iki papan sing luwih apik.

Project Pangarep-arep lelungan wis duwe dhukungan saka para menteri pariwisata, eksekutif level paling dhuwur, lan profesional lelungan sing makarya ing kabeh level industri. Nalika diluncurake Proyek, Hope Travel duwe panyengkuyung ing 26 negara lan 5 bawana. WTTC lan Pusat Ketahanan Pariwisata Global lan Manajemen Krisisr kalebu ing meja virtual.

Lair saka "Tur Dunia Anyar": Plancongan Pangarep-arep Proyek
Cuthbert Ncube lan Hon Najib Balala

Ketua ATB Cuthbert Ncube ujar: "Nalika Afrika ngomong kanthi swara serentak kanggo ngatasi wabah pandemi, iki minangka upaya sing nyengkuyung ing krisis sing nyebabake barat lan sisih wétan ngowahi prioritas. Bareng kita bakal sukses lan dadi kuwat. Project Hope Travel minangka kontribusi Afrika kanggo dunia pariwisata. ”

Ora dikenani biaya kanggo melu diskusi lan nuduhake prakarsa. Kabeh wong sing siyap melu, diparengake.

informasi sing luwih www.projecthope.travel 

Plancongan Pangarep-arep Proyek
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.