24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Breaking News Internasional News Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

South Africa Airways ora duwe usaha: Korban COVID-19 paling anyar

SAA2
SAA2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Star Alliance African Airways siyap-siyap kanggo ngilangi kabeh 4708 karyawan. Diarepake pungkasan wulan April yen pungkasan Airlines Afrika Selatan, nambah pengaruh finansial COVID-19 kanggo Afrika Selatan lan masa depan industri pariwisata lan pariwisata.

Maskapai kasebut bakal adol kabeh aset sing isih ana kalebu rong wayah wengi ing Bandara London Heathrow.

Pamrentah Afrika Selatan nolak dana tambahan kanggo maskapai penerbangan nasional. Afrika Kidul nandur modhal luwih saka 1.1 Milyar Dolar AS kanggo mbantu Airways Afrika Selatan. Maskapai iki bakal mbayar gaji saben wulan kanggo saben taun layanan kanggo staf sadurunge melu kabeh kegiatan.

Iki minangka pangembangan sing sedhih lan mbebayani ora mung kanggo Afrika S0uth nanging uga kanggo bawana. Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika mratelakake kaprigelane.

Kenya Airways yaiku maskapai penerbangan maskapai duweke negara Afrika Selatan. Kantor pusat ing Airways Park ing Bandara Internasional OR Tambo, maskapai kasebut ngoperasikake jaringan hub-and-speak, ngubungake 40 tujuan lokal lan internasional ing saindenging Afrika, Asia, Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, lan Oceania saka pangkalane ing OR Tambo International Bandara ing Johannesburg,[3] nggunakake armada luwih saka 40 pesawat. Operator kasebut gabung karo Star Alliance ing wulan April 2006, operator Afrika pertama sing mlebu karo salah siji saka telung aliansi maskapai kasebut.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.