24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Travel budaya News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Karnaval Antigua Dibatalake Amarga COVID-19

Karnaval Antigua Dibatalake Amarga COVID-19
Karnaval Antigua Dibatalake
ditulis dening editor

Antigua Karnaval dibatalake kanggo taun 2020 amarga COVID-19 coronavirus diumumake dening Menteri Festivals Nasional, Hon. Daryll S. Matthew wingi, Minggu, 19 April 2020.

Menteri Matius ujar manawa Kabinet, sajrone diskusi ing akhir minggu, nampa rekomendasi kanggo mbatalake festival Karnaval 2020, sing dijadwalake bakal dianakake wiwit tanggal 23 Juli nganti 4 Agustus.

"Kabinet ndeleng kahanan sekitar pandemi virus corona ing saindenging jagad lan sarujuk manawa hosting kegiatan kasebut saiki ora dadi kepentingan umum kanggo njaga kesehatan, sing dadi prioritas utama pemerintah. Festival kasebut uga diarepake kena pengaruh pengaruh ekonomi negatif sing bakal ditindakake virus ing Antigua lan Barbuda. Mula, sarujuk kanggo mbatalake pahargyan kasebut lan menehi saran supaya fokus kudu ditrapake kanggo ngrencanakake Karnaval 2021 sing bakal cocog karo hosting Carifesta XV ing kene Antigua lan Barbuda, ”Ujare Menteri Matthew.

"Uga nyumbang kanggo mbatalake pesta kasebut yaiku kapercayan sing kuat manawa masarakat ora kepengin melu acara sosial lan hiburan sajrone lan sawise pandemi COVID-19," jarene Matthew.

Dheweke uga ngandhakake manawa Komisi Festivals wis nggawe Jadwal Kemerdekaan kanggo taun iki sing bakal diluncurake nalika ana izin resmi yen pandemi COVID-19 wis entek. "Kita bakal terus ngrancang perayaan Kemerdekaan ing pungkasan Oktober awal November kanthi antisipasi lingkungan bakal nggampangake kegiyatan kaya ngono," ujare Menteri Matthew.

Perayaan Kemerdekaan Antigua lan Barbuda diarepake bakal dianakake sajrone 6 wulan sabanjure wiwit tanggal 24 Oktober nganti 2 November 2020.

Antigua lan Barbuda minangka 2 pulau lan tujuan wisata favorit sing bisa diakses liwat penerbangan langsung saka Inggris, AS, lan Kanada. Pulo kasebut paling misuwur amarga wong sing grapyak lan grapyak, pantai pink lan putih, banyu bening kristal, lan iklim sing nyenengake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.