24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

US DOT menehi meh $ 20 yuta hibah kanggo 24 galangan kapal cilik

US DOT menehi meh $ 20 yuta hibah kanggo 24 galangan kapal cilik
Sekretaris Transportasi AS Elaine L. Chao
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Administrasi Maritim Departemen Perhubungan AS (MARAD) dina iki menehi dana 19.6 yuta dolar AS kanthi discreditary kanggo 24 galangan kapal cilik AS liwat Program Grant Shipyard Small. Pendanaan kasebut bakal mbantu modernisasi galangan kapal cilik Amerika, supaya luwih efisien nggawe kapal komersial.

"Investasi pamrentah federal $ 19.6 yuta ing galangan kapal cilik negara iki bakal mbantu njaga infrastruktur galangan kapal AS ing negara kita," ujare Sekretaris Perhubungan AS Elaine L. Chao.

Program Grant Kapal Kecil MARAD nyedhiyakake dana kanggo mbiyantu galangan kapal sing modern nggawe modernisasi operasi, ningkatake efisiensi, lan entuk keuntungan saka tambah produktivitas kanthi investasi teknologi sing maju lan tenaga kerja sing trampil. Proyek sing ana ing sangisore program kalebu modhal lan proyek perbaikan sing gegandhengan karo efisiensi, operasi kompetitif, konstruksi, perbaikan, lan konfigurasi ulang kapal sing berkualitas. Kajaba iku, program iki bisa mbiayai proyek pelatihan sing ningkatake katrampilan karyawan lan ningkatake produktivitas.

"Hibah galangan kapal cilik duwe peran penting kanggo ndhukung komunitas lokal kanthi nggawe lapangan kerja kanggo kulawarga sing makarya," ujare Administrator Maritim Mark H. Buzby. "Kapal-kapal kapal iki minangka investasi nyata ing prasarana laut negara kita lan masa depan tenaga kerja maritim."

Jejak ekonomi galangan kapal Amerika meh 400,000 lapangan kerja, penghasilan tenaga kerja $ 25.1 milyar, lan PDB $ 37.3 milyar. Mbantu galangan kapal kanggo nganyari lan ngembangake industri kritis iki, saengga bisa saingan kanthi luwih efektif ing pasar global sing ganti kanthi cepet. Ibukutha sing diwenehake kanggo galangan kapal ningkatake tilas perbaikan lan produksi lan nggawe luwih akeh lapangan kerja ing saindenging negara. 

Dhaptar lengkap panampa hibah galangan kapal ing ngisor iki:

Alabama

Alabama Shipyard, LLC saka Seluler, AL, sing wis nglayani Pulo Teluk wiwit taun 1917, bakal nampa $ 571,887 kanggo nganyarke papat truk perjalanan kanthi majelis anyar ing crane portal 150 ton.

Blakely BoatWorks, Inc. saka Mobile AL, galangan kapal layanan lengkap sing fokus ing proyek konstruksi lan perbaikan laut anyar, bakal nampa $ 379,408 kanggo rem tekan 500 ton, mesin las, crane overhead, lan lift wong.

CALIFORNIA

Mare Island Dock Garing saka Vallejo, CA, sing nawakake docking garing, ndandani kapal lan layanan liyane, bakal nampa $ 1,066,326 kanggo Crane Terrain Rough 165-ton.

FLORIDA

Perusahaan Perbaikan Laut Teluk saka Tampa, FL, sing duwe spesialisasi ndandani, konversi lan modifikasi kapal komersial lan kapal liyane sing bakal mlaku ing samodra, bakal nampa $ 692,100 kanggo mesin pemotong plasma CNC lan derek medan kasar 100 ton.

GUAM

Cabras Marine Corporation, sing nyedhiyakake pilot, tug, tongkang, tanggepan tumpahan, pemadam kebakaran, lan layanan feri ing Guam lan Persemakmuran Pulo Mariana Lor, bakal nampa $ 1 yuta kanggo tuku Crane Truk 275 ton.

Suhu

Marisco, Ltd. Saka Kapolei, HI, sing nawakake ndandani kapal lan layanan liyane, bakal nampa $ 745,872 kanggo stan jeblugan lan cat.

LOUISIANA

C & C Kelautan lan Ndandani, LLC saka Belle Chasse, LA, sing nyedhiyakake perbaikan baja umume ing kapal darat, bakal nampa $ 979,638 kanggo Crawler Crane 275 ton.

Gabungan Gabungan, LLC saka Biara, LA, sing nyedhiyakake layanan steveoring, kapal tongkang, segara, lan logistik ing tengah, bakal nampa $ 1.2 yuta kanggo Travelling Kelautan 620 ton.

Maryland

Chesapeake Shipbuilding Corp. saka Salisbury, MD, sing duwe pengalaman industri langsung luwih saka telung puluh taun lan ngrancang lan nggawe kapal komersial dawane 450 kaki, bakal nampa $ 830,622 kanggo tuku Crane Terrain Rough 130 ton.

MICHIGAN

Perusahaan Ferry Pulo Mackinac dba Layanan Laut Mackinac saka St. Ignace, MI, sing nyedhiyakake kapal komersial lan rekreasi, bakal nampa $ 752,933 kanggo Travelift lan Equipment Welding.

MISSISSIPPI

VT Halter Kelautan saka Pascagoula, MS, perusahaan sing duwe pengalaman luwih saka 70 taun ing desain kapal, konstruksi, ndandani lan konversi dadi pangopènan lan dhukungan, bakal nampa $ 1,695,118 kanggo Rem Tekan 1250 ton.

NEW YORK

Smith Boys Marine Sales Inc. saka Tonowanda Utara, NY, perusahaan layanan prahu lan ndandani kulawarga, bakal nampa $ 317,641 kanggo pemotong lan pemotong plasma CNC.

OHIO

Perusahaan Tarik Tlaga Agung ing Cleveland, OH, perusahaan kanthi layanan 120 taun ing Great Lakes, bakal nampa $ 1,400,000 kanggo 820 tonTravelift.

Oregon

WCT Kelautan & Konstruksi Inc. Astoria, UTAWA, sing spesialisasine ing layanan kelautan, konstruksi anyar, pengelasan, perbaikan prau, bangunan prau lan pabrikan, bakal nampa $ 573,075 kanggo struktur kerja sing ditutup paling ndhuwur, papan kerja karo saluran pembuangan, sistem filtrasi.

Diversified Marine, Inc. saka Portland, OR, sing nawakake perbaikan, retrofit lan konstruksi kapal penarik, kapal tongkang lan kapal baja komersial, bakal nampa $ 1,253,160 kanggo Crawler Crane 275 ton.

PENSYLVANIA

Philly Shipyard, Inc. saka Philadelphia, PA, galangan kapal komersial AS sing nggawe kapal kanggo operasi ing pasar AS Jones Act, bakal nampa $ 640,158 kanggo sistem Messer.

Rhode Island

  1. Goodison Company, Inc. saka Kingstown Lor, RI, bisnis cilik duweke veteran sing nawakake layanan ndandani kapal lengkap, bakal nampa $ 504,237 kanggo proyek crane terrain kasar saka galangan kapal.

South Carolina

Metal Trades, Inc. saka Hollywood, SC, bisnis duweke kulawarga wiwit taun 1962 kanthi pengalaman pabrikan, manufaktur, mesin, konstruksi kapal lan pangopènan lan ndandani kapal, bakal nampa $ 492,128 kanggo Grove All-Terrain Crane 55 ton lan telung Forklift Skytrak Telehandlers.

TEXAS

Teluk Tembaga Teluk Ndandani, Inc. saka Corpus Christi, TX, perusahaan duweke karyawan sing nyathet nginstal pipa tembaga ing kapal laut, bakal nampa $ 423,186 kanggo Krane 110 ton.

Bludworth Marine, LLC saka Houston, TX, sing kapal layanan, kapal ATB, kapal darat lan lepas pantai, lan kapal liyane bakal nampa $ 1,337,468 kanggo Crawler Crane 275 ton.

VIRGINIA

Colonna's Shipyard, Inc. Norfolk VA, sing nindakake layanan ndandani kapal, mesin lan produksi pabrikan baja ing pasar komersial lan pamrentah. bakal nampa $ 799,996 kanggo tuku mesin las.

WASHINGTON

SAFE Boats International, LLC saka Bremerton, WA, pabrikan kapal aluminium lan pemasok utama militer, federal, aparat penegak hukum negara lan lokal, bakal nampa $ 587,035 kanggo router lan rem tekan.

Mavrik Marine Inc. saka La Conner, WA, sing khusus nggawe kapal kerja aluminium, bakal nampa $ 564,850 kanggo kren jembatan, sistem las, lan kompresor.

WISCONSIN

Fraser Shipyards, Inc. saka Unggul, WI, sing nawakake layanan saka perbaikan darurat menyang kerajinan anyar nganti pabrikan industri gedhe, bakal nampa $ 793,162 kanggo Penanganan Bahan Overhead lan Perbaikan Pangolahan Rem Baja.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov