Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Singapura ngluwihi kunci 'breaker breaker' COVID-19 nganti wulan Juni

Singapura ngluwihi kunci 'breakut breaker' COVID-19 nganti wulan Juni
Perdana Menteri Singapura Lee Hsien Loong
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Singapura ngumumake perpanjangan patang minggu kunci negara bagian negara kasebut kanggo mungkasi panyebaran Covid-19 infeksi.

Perdana Menteri Singapura Lee Hsien Loong dina iki ujar manawa lockdown saiki bakal ditrapake nganti tanggal 1 Juni.

Langkah-langkah kasebut, kalebu panutupan umume papan kerja lan sekolah, wiwitane diwiwiti wiwit tanggal 7 April nganti 4 Mei.

Singapura, Selasa, negesake 1,111 kasus coronavirus anyar, total infeksi dadi 9,125.

Umume kasus kasebut yaiku buruh migran sing manggon ing asrama - klompok sing nyumbang luwih saka telung perempat infeksi Singapura, miturut menteri kesehatan.

Kantor regional Organisasi Kesehatan Dunia ujar dina Selasa, Singapura - sing duwe kasus paling akeh sing dilaporake ing Asia Tenggara - lagi nemoni "tantangan sing angel banget" amarga ana infeksi anyar. Nanging, negara kutha duwe sistem kesehatan lan kapasitas manajemen risiko kanggo ngatasi, tambahake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov