24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietnam ngrencanakake kanggo nerusake kabeh penerbangan domestik minggu iki

Vietnam kanggo nerusake kabeh penerbangan domestik minggu iki
Vietnam ngrencanakake kanggo nerusake kabeh penerbangan domestik minggu iki
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Administrasi Penerbangan Sipil Vietnam (CAAV) dina iki ngumumake manawa njaluk idin saka pamrentah kanggo ngluncurake kabeh rute maskapai domestik minggu iki.

Otoritas kasebut ngusulake nyambungake penerbangan saka ibukutha Hanoi lan pusat bisnis Kota Ho Chi Minh menyang tujuan domestik liyane wiwit 23 April, lan nambah frekuensi penerbangan ing antarane telung rute utama.

Pratelan CAAV kasebut ditindakake sawise kadaluwarsa perintah pamrentah kanggo minggu ekstra 'jarak sosial' ing sawetara provinsi.

Pamrentah Vietnam nundha penerbangan domestik wiwit tanggal 1 April kanggo nyoba mungkasi panyebaran Covid-19 wabah. Ing tanggal 16 April, sawise perintah kunci dikunci sebagian, sawetara penerbangan domestik dilanjutake ing rute utama saka Hanoi menyang Kota Ho Chi Minh lan kutha tengah Danang.

Vietnam saiki wis nyathet 268 kasus infeksi virus COVID-19, lan ora ana kematian sing gegandhengan karo coronavirus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov