Airlines Airport Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Pitakonan News wong Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Apa ALOHA luwih kuat tinimbang Coronavirus dhewe?

Nyekseni dumugi ALOHA luwih kuat kaya CORONAVIRUS dhewe
img 1203
ditulis dening Juergen T Steinmetz

TheHawaiian AirlinesAirbus A330 nampi sambutan pahlawan nalika mlebu ing Bandara Internasional K. K. Inouye ing Honolulu jam 4:30 sore. Penerbangan kasebut diwiwiti saka bandara Incheon Seoul ing Korea Selatan udakara 10 jam sadurunge.

Penerbangan kasebut mangkat saka Honolulu 3 dina kepungkur menyang Shenzhen, China. Pilot ngaso 12 jam ing Seoul sadurunge terus menyang Shenzhen. Sawise mlebu ing Shenzhen, pesawat Hawaiian Airlines njupuk 1.6 yuta topeng rai.

Jet penumpang iki diformat ulang supaya kargo bisa dimuat. Mung rong jam ing China, pesawat mabur bali menyang Korea kanggo mandheg 12 jam maneh supaya kru sawetara ngaso mandheg. Pesawat kasebut nggawa papat pilot Hawaii, loro mekanik, lan loro staf operasi bandara.

Iki uga dadi dina sing bangga ana ing tengah-tengah krisis kanggo Peter Ingram, CEO saka Maskapai penerbangan Hawaiians.

Dheweke crita marang wartawan nalika dheweke dicedhaki dina gemblung ing April saka organisasi rute suket anyar sing diarani Saben1ne Hawaii.

"Nalika ide kasebut diwenehake supaya bisa mabur menyang China lan bali maneh kanthi jutaan facemask sing dibutuhake banget, Hawaiian Airlines butuh bagean kasebut, lan kita bakal tumindak. Wis 2 taun kepungkur nalika Hawaiian Airlines mandheg layanane menyang Beijing. ”

Kanggo pesawat iki, time ngatur sing mokal. Visa, lisensi bisnis, adat istiadat, ngresiki TSA lan FAA, pengaturan ing Republik Korea lan Republik Rakyat China digawe sawetara dina nalika pejabat ing saindenging jagad meh ora bisa digunakake. ”

Nuju fasilitas Cargo Hawaiian Airlines lan stafé Peter Ingram ujar: "Saiki Cargo ana ing gudang sing ana ing mburi kita. Sampeyan kabeh pahlawan lan sing paling apik! ”

Honolulu Carissa Moore menang papat judhul juara surfing donya. Dheweke minangka salah sawijining anggota Every1 Hawaii lan ujar: "Aku seneng banget bisa teka ing kene saiki. Misi iki lan nyebarake Aloha wis ndemek akeh tangan lan ati. ”Pendhiri co Zac Noyle nambah:" Gagasan cilik malih dadi sesuatu sing gedhe banget, sing ora dakbayangake. "
Dheweke nambah: "Dina iki kita nyekseni kenapa Hawaii lan para warga istimewa banget. Ora ana siji masker sing disumbang bakal didol. Topeng iki kasedhiya kanggo nglindhungi komunitas kita. ”
“Nganggo topeng iku kabeh nuduhake Aloha. Iki tegese peduli karo Ohana (kulawarga) lan kanca-kanca. Yaiku ngurmati tangga teparo lan sesepuh, yaiku nuduhake welas asih karo wong liya. Topeng iki nglambangake cara nglindhungi komunitas, cara nglawan COVID-19.
Apa sing sampeyan saksine ing kene yaiku sebab kenapa kita bakal menang perang iki. Hawaii lan masarakat kita bakal metu ing sisih liyane sing luwih kuwat tinimbang sadurunge. "Robert Kurisu ujar:" Ngrungokake kedadeyan ALOHA luwih kuat kaya CORONAVIRUS dhewe. Kanggo kita kabeh ing omah ALOHA wis mesthi ing gisik kita.

"Jagad saiki ndeleng kita ing Hawaii lan ndeleng kekuwatan aloha. Tegese saben tumindak lan pangorbanan sing ora egois sing ditindakake wong liya kanggo saling peduli. Kita begja mung duwe siji tembung ing basa Hawaii kanggo ngringkes kabeh iki. Jagad iki yaiku ALOHA"

Dheweke nambahake matur suwun khusus kanggo Peter Ingram saka Hawaiian Airlines, lan para pahlawan sing kerja kanggo maskapai kasebut.
Dheweke ujar: Wong sing sampeyan pengin ing pojokan nalika sampeyan dipasang ing tembok yaiku wong Korea gedhe iki ", nuduhake Danny Kim, saka Panganan Oriental Koha.  Mahalo (Matur nuwun) kanggo kulawarga Kim saka jero ati. Sampeyan pahlawan sejati, lan apa sing sampeyan tindakake ora bakal dilalekake. "
"Uga matur nuwun kanggo Walikota Kirk Caldwell saka Honolulu, lan Gubernur Ige.
An Aloha saka adoh menyang Pamrentah Tionghoa saka kabeh wong ing kene kanggo mbantu, mula kita bisa nglindhungi rakyat.
Akeh tangane Cina sing nggawe lan nggawe topeng kasebut. Sampeyan kudu eling China uga ngalami epidemi sing padha. "
Dheweke ngelingake kabeh wong: "Sampeyan kabeh nduduhake kenapa Hawaii menang balapan iki, nanging kita durung rampung (rampung). Kita butuh kabeh supaya bisa menang kabeh. "

# Masks4allHawaii #projecthopetravel

 

Nyekseni dumugi ALOHA luwih kuat kaya CORONAVIRUS dhewe

i

Nyekseni dumugi ALOHA luwih kuat kaya CORONAVIRUS dhewe

Nyekseni dumugi ALOHA luwih kuat kaya CORONAVIRUS dhewe

Nyekseni dumugi ALOHA luwih kuat kaya CORONAVIRUS dhewe

img 1201

Nyekseni dumugi ALOHA luwih kuat kaya CORONAVIRUS dhewe

Nyekseni dumugi ALOHA luwih kuat kaya CORONAVIRUS dhewe

Every1ne kanggo Siji Hawaii tegese: Sampeyan mung butuh pangowahan; siji individu, siji lingkungan, siji kutha, siji negara, kanggo njaluk pangowahan ing jagad iki. Etnis, umur, utawa jenis kelamin sing ora ngatasi sing dikarepake. Sampeyan mbutuhake tumindak lan komitmen kanggo ngerti Kuleana kita. Wayahe wis siyap kanggo kita netepake tanggung jawab iki lan kabeh wong bisa bebarengan kanggo kemajuan masa depan kita.
Logo lan tandha tembung kita kalebu sawetara baris. Saben baris ana kanthi mandiri, asale saka macem-macem arah kanthi bobot sing padha, minangka gambaran kiasan kanggo macem-macem wong lan papan ing saindenging pulau kita lan kasunyatan sing bakal ana ing ngarep.
Palet warna utama sing digunakake uga minangka komentar babagan keragaman bangsa, La Hui lan Komunitas. Saka warna abang, kuning lan biru, ana warna ing kabeh spektrum sing bisa ditemokake, kanggo ngrampungake macem-macem latar mburi lan afiliasi sing bisa diduweni individu ing bangsa iki.
Dadi, ora ketompo garis keturunan, garis kabupaten, utawa garis negara, warna partai politik, warna kulit siji bear; saben wong ngetung lan duwe kemampuan kanggo mengaruhi kabeh wong.   Every1ne kanggo Siji Hawaii. 
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.