Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Swiss Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Ora dibutuhake masker: Swiss ngatasi kendala COVID-19 minggu ngarep

Pilih basa sampeyan
Swiss bakal ngeculake kendala COVID-19 minggu depan
Swiss kanggo ngendhokke kendala COVID-19 minggu ngarep
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Swiss ngumumake dina iki yen bakal santai Covid-19 watesan diwiwiti minggu ngarep. Aturan njaga jarak lan ngumbah tangan bakal tetep minangka langkah proteksi sing paling apik, nanging ora kudu nganggo masker protèktif kanggo warga.

Nanging, sawetara wilayah bisa uga kudu masker, kanthi sayuta topeng saben dina diwenehake menyang pengecer sajrone rong minggu, miturut pamrentah. Reuters menehi pandhuan supaya para warga supaya tetep ing omah kanggo nyegah panyebaran penyakit iki, sing mateni 1,217 wong ing kana saiki, lapor Reuters.

Negara kasebut bakal diwiwiti larangan ing tanggal 27 April, kanthi mbukak maneh penata rambut lan salon kecantikan.

Kanton kidul Ticino wis diidini kanggo nambah curug ing bisnis nganti tanggal 3 Mei. Kanton sing tapel wates karo Italia wis dadi salah sawijining wilayah sing paling parah, kanthi kaping lima saka korban tewas negara kasebut lan 11 persen kasus kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov