Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah Iran Breaking News News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Angkatan Laut AS mrentah supaya bisa nyelehake kapal perang Iran ing Teluk Persia

Angkatan Laut AS mrentah supaya bisa nyelehake kapal perang Iran sing ngganggu kapal perang AS
Angkatan Laut AS mrentah supaya bisa nyelehake kapal perang Iran sing ngganggu kapal perang Amerika
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Presiden Amerika Donald Trump tweet dina iki yen dheweke wis mrentah Angkatan Laut AS numpes kapal perang Iran sing ngganggu kapal perang Amerika ing Teluk Persia.

"Aku wis mrentah Angkatan Laut Amerika Serikat kanggo nembak lan numpes kapal perang Iran yen ngganggu kapal kita ing segara," ujare Trump ing tweet kasebut.

Tanggal 15 April, layanan pers Angkatan Laut kaping lima Angkatan Laut AS nyatake manawa prau tembak Korps Pengawal Revolusi Islam Iran (IRGC) nindakake manuver mbebayani ing cedhak sawetara kapal militer AS ing Teluk Persia. Miturut laporan kasebut, kapal-kapal prau Iran teka ing jarak 50 yard kapal perang AS.

Telung dina kepungkur, Korps Pengawal Revolusi Islam Iran (IRGC) ngumumake manawa "siyap nanggapi" apa wae "kesalahan" AS ing wilayah Teluk Persia.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov