24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Warta Industri Rapat News Warta Breaking Panama wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Copa Holdings nundha Rapat Umum Pemegang Saham 2020

Copa Holdings nundha Rapat Umum Pemegang Saham 2020
Copa Holdings nundha Rapat Umum Pemegang Saham 2020
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Copa Holdings, SA ngumumake penundaan Rapat Umum Pemegang Saham 2020:

ING ING PITUTUR INGKANG DIKENANG sing amarga advance virus corona anyar (Covid-19) wabah lan watesan perjalanan sing gegandhengan lan langkah-langkah jarak adoh sosial sing ditindakake dening pamrentah lokal, Copa Holdings, SA ("Perusahaan") mutusake nundha Rapat Tahunan Pemegang Saham ("Rapat Tahunan"), sing asline dijadwalake dianakake ing kantor pusat Perusahaan, dununge ing Boulevard Costa del Este, Avenida Principal y Avenida de la Rotonda, Urbanización Costa del Este, Complejo Business Park, Torre Norte, Parque Lefevre, Panama City, Panama tanggal 6 Mei 2020, ing 4: 00 pm EST (3:00 WIB Lokal).

Rapat Pemegang Saham Tahunan saiki dijadwalake tanggal 18 November 2020. Pemberitahuan resmi kanthi rincian luwih lengkap, kalebu tanggal rekor anyar, bakal diterbitake lan disebar sadurunge tanggal rapat sesuai karo peraturan Perusahaan.

Kabeh periode direktur sacara efektif ditambah nganti tanggal Rapat Tahunan.

Copa Holdings minangka panyedhiya layanan penumpang lan kargo Amerika Latin. Perusahaan, liwat anak perusahaan operasi, nyedhiyakake layanan menyang 80 tujuan ing 33 negara ing Amerika Utara, Tengah lan Selatan lan Karibia kanthi salah sawijining armada paling enom lan modern ing industri kasebut, kalebu 102 pesawat: 6 Boeing 737 MAX9s, 82 Pesawat Boeing 737NGs lan 14 Embraer-190s.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov