Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Update Dominika Resmi: Kasus COVID-19 tetep padha

Update Dominika Resmi: Kasus COVID-19 tetep padha
Update Dominika Resmi: Kasus COVID-19 tetep padha

Ing pembaruan resmi Dominika saiki, dilaporake manawa total COVID-19 kasus sing dikonfirmasi isih ana ing 16 pungkasan dikonfirmasi COVID-19 asil tes dipikolehi tanggal 7 April, patbelas dina kepungkur. Nganti saiki, ana 377 wong sing wis dites lan 152 kontak wis diidentifikasi lan diresiki. Sangang pasien COVID-19 wis pulih lan diawasi dening panyedhiya kesehatan utama ing komunitas kasebut. Ana 7 kasus COVID-19 aktif, lan saiki ana telulas wong sing disimpen ing fasilitas karantina pemerintah.

Epidemiologis Nasional, Dr. Shalauddin Ahmed ujar, "Kita isih ana ing tahap 3 wabah kasebut, tegese transmisi isih kalebu klompok kasus." Dheweke negesake manawa langkah sabanjure kanggo nglawan pandemi virus corona yaiku ngetrapake survey adhedhasar komunitas kanggo ndeteksi operator asimtomatik. Dr. Ahmed luwih lanjut ujar, "Kita bisa kanthi aman ujar manawa nganti saiki kita nglengkungake kurva ing Dominica." Iki diarani amarga langkah-langkah jarak sosial lan kapasitas uji coba sing umum ing Kementerian Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar. Masyarakat dijaluk supaya ora puas lan ngetutake kabeh protokol kanggo nyegah panyebaran COVID-19 luwih lanjut. Iki kalebu praktik kebersihan tangan sing apik lan tata cara pernapasan, jarak sosial lan nganggo topeng rai.

Direktur Perawatan Kesehatan Dasar, Dr. Laura Esprit ngajak masarakat supaya waspada ing perang nglawan COVID-19. Dheweke ngandhani masarakat manawa pasien COVID-19 sing pungkasan dikonfirmasi minangka kasus atipikal yen pasien kasebut positif virus sanajan pasien kasebut asimtomatik. Iki nyoroti kesulitan ngenali operator sing asimtomatik lan nglacak kontak operator kasebut.

Kahanan darurat saiki ditrapake nganti tanggal 11 Mei 2020 sing ngidini wektu tundha jam 6 sore nganti 6 esuk Senin nganti Jumuah lan kunci ing akhir minggu wiwit jam 6 sore dina Jumuah nganti 6 esuk dina Senen.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dominica lan supaya nganyari update resmi Dominica, hubungi Discover Dominica Authority ing 767 448 2045. Utawa bukak situs web resmi Dominica: www.DiscoverDominica.com, tindakake Dominika on Twitter lan Facebook banjur deleng video ing YouTube.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.