Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Indonesia News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Indonesia ngumumake larangan kemul kabeh lelungan udara lan laut domestik

Indonesia ngumumake larangan kemul kabeh lelungan udara lan laut domestik
Indonesia ngumumake larangan kemul kabeh lelungan udara lan laut domestik
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat Kementerian Transportasi Indonesia dina iki ngumumake manawa negara kasebut bakal nundha kabeh perjalanan udara lan laut domestik wiwit sesuk. Larangan perjalanan domestik dirancang kanggo mungkasi panyebaran Covid-19 virus.

Aturan anyar ora bakal kalebu sawetara - kayata transportasi kargo dibebasake saka larangan kasebut.

Larangan lelungan liwat segara tetep tetep nganti 8 Juni, lan lelungan udhara dilarang nganti 1 Juni. Pamrentah target target eksodus tradisional Indonesia kanggo preinan Muslim.

Indonesia Kamis nglaporake 357 kasus COVID-19 anyar lan 11 kematian anyar, kanthi total infeksi lan korban korban dadi 7,775 lan 647, miturut Kementerian Kesehatan Indonesia. Jumlah pasien sing wis pulih saka COVID-19 yaiku 960, lan luwih saka 48,600 wong sing wis diuji.

Ing Malaysia, perjalanan lan curb liyane bakal ditambah rong minggu nganti tanggal 12 Mei, ujare PM Muhyiddin Yassin, Kamis. Sawetara sektor liyane bisa uga diaktifake maneh. Negara kasebut, sing saiki nglaporake 5,603 infeksi Covid-19 lan 95 korban tiwas, pisanan diwiwiti sawetara kunci ing tanggal 18 Maret.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov