Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Guyana Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Wanita pribumi pertama sing diangkat dadi direktur wisata Guyana

Wanita pribumi pertama sing diangkat dadi direktur wisata Guyana
Carla James dadi wanita pribumi sing pisanan diangkat dadi direktur pariwisata Guyana
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Otoritas Pariwisata Guyana (GTA) seneng ngumumake janjian Wakil Direktur, Carla James, minangka direktur badan pariwisata wiwit tanggal 1 Mei 2020. Ms. James bakal nggenteni direktur saiki, Brian T. Mullis, sawise rampung kontrak rong taun ing wulan April 30, 2020 lan dadi wanita pribumi sing pertama sing njupuk jabatan kasebut.

Ms. James, Akawaio sing bangga lan asli saka Kamarang Village ing Wilayah Mazaruni Atas (Wilayah 7), kanthi sebulat suara diidentifikasi minangka calon sing unggul lan paling cocog ing pungkasan proses pemilihan papat tataran ketat sing ditindakake dening dewan direksi agensi kasebut. . Pengangkatan kasebut uga dadi momen penting ing sejarah GTA suwene 18 taun amarga dheweke dadi wanita pribumi pertama sing nindakake peran kasebut - kasunyatan sing kudu dicathet dening sejarawan sosial lan dirayakake dening masarakat adat lan wanita saka kabeh etnis ing saindhenging Guyana.

“Mbak James nduweni kualifikasi unik kanggo memimpin Destinasi Guyana dadi direktur pariwisata anyar kita, "ujare Donald Sinclair, Ketua Dewan Direksi Otoritas Pariwisata Guyana. "Ing dheweke, kita wis nemokake pimpinan sing ora mung ahli ing babagan tujuan lan sektor industri kanthi profesional, nanging ana wong sing duwe kebanggaan lan warisan nasional sing hebat, kalorone minangka komponen penting kanggo nguatake strategi pariwisata supaya bisa maju. Peningkatan peran dadi direktur uga bakal dadi sumber inspirasi gedhe kanggo para wanita enom sing saiki duwe bukti manawa wanita saka kabeh etnis bisa ngrusak plafon lan lunga ing papan sing sadurunge wedi nempuh ”

Ing jabatan minangka direktur, Ms. James bakal menehi pengalaman manajemen lan jembar industri, kanthi rekam jejak sing wis kuat kanggo nguatake institusi, manajemen finansial, lan perencanaan tujuan, pemasaran lan manajemen, suwene 19 taun ing karir profesionale. Minangka lulusan Sekolah Tinggi Presiden, Ms. James miwiti karier ing taun 2001 dadi asisten riset ing Kementerian Pariwisata, Industri lan Perdagangan. Ing taun 2003, dheweke pindhah menyang Otoritas Pariwisata Guyana lan gabung karo tim kasebut minangka petugas statistik lan riset. Ing taun-taun sabanjure, dheweke nyekel jabatan Statistik Senior lan Petugas Riset, Manajer Pemasaran, Manajer Logistik lan Asisten Pribadi Direktur Otoritas, lan paling anyar, Wakil Direktur Otoritas Pariwisata Guyana.

"Aku kebak rasa bangga lan prestasi sing gedhe. Wis dadi lelungan sing luar biasa kanggo sinau, magang, latihan lan pengalaman; lan aku seneng banget melu jabatan Direktur Otoritas Pariwisata Guyana lan nglayani papan sing dakkarepake, "ujare Ibu James, Wakil Direktur Otoritas Pariwisata Guyana. "Pakaryan kita duwe peran penting kanggo nglindhungi lanskap alam lan alam liar sing larang regane, lan dadi tanggung jawab sing ora dakanggep entheng. Sajrone wektu sing paling dibutuhake masarakat, aku ngarep-arep ndhukung dhukungan kanggo terus maju karo Destinasi Guyana, bareng karo mitra industri sing regane. ”

Direktur anyar kasebut bakal dadi pimpinan sajrone wektu pariwara global sing paling gampang lan dinamis - krisis COVID-19. Tugas dheweke yaiku kanggo nuntun tim liwat implementasi strategi pemulihan industri, mbangun apa sing wis ditemtokake sajrone taun-taun pungkasan lan pivoting adhedhasar normal industri travel anyar. Dewan Otoritas Pariwisata Guyana, kabeh badan GTA lan Direktur sing metu, Brian T. Mullis, tetep yakin manawa kapemimpinan kepemimpinan Ms. James lan dhukungan sing kuat bakal ngidini sektor pariwisata GTA lan Guyana bisa ngatasi tantangan sing ana saiki. sukses sing digayuh sajrone rong taun kepungkur.

Kasile kasebut kalebu pirang-pirang penghargaan lan sebutan sing mbantu Guyana dadi luwih dhuwur ing industri pariwisata lan sektor kelestarian khusus. Ing taun 2019 wae, Guyana dadi 'Ecotourism Terbaik' ing Dunia ing ITB Berlin, # 1 'Pariwisata Berkelanjutan Terbaik' ing Penghargaan Prestasi LATA, # 1 'Pelayanan Destinasi Paling Apik' ing Program Penghargaan Pariwisata Berkelanjutan CTO, lan 'Tujuan Petualangan Berkelanjutan' ing Pasar Perjalanan Dunia. Sebutan kasebut nyebabake minat kanggo negara cilik ing Amerika Selatan kaya sadurunge, lan ngasilake macem-macem fitur ing dhaptar perjalanan taunan lan liputan media profil tinggi Guyana minangka tujuan utama kanggo dikunjungi ing taun 1. Tujuan kasebut uga entuk penghargaan pertama kanggo taun 2020 , dijenengi 2020nd juara ing kategori 'Best of America' dening Green Destination Foundation.

Sanajan ana tantangan kanggo mbalekake saka Covid-19 Krisis, Otoritas Pariwisata Guyana tetep optimis yen dhasar sing dikarepake ing Guyana bakal menang nalika para turis ngupaya cara sing luwih berkelanjutan lan memperkaya kanggo njelajah jagad mengko ing taun 2020 lan sateruse.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov