24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Centara Ngembangake Presensi Vietnam kanthi Tandha Perjanjian Manajemen Hotel kanggo Rong Resor Anyar

Draft otomatis
Markland Blaiklock, Wakil Kepala Eksekutif Centara Hotels & Resorts (baris ngarep, tengen) mlebu Perjanjian Manajemen Hotel karo Huy Bui, Chief Executive Officer Novaland Group (baris ngarep, kiwa) kanggo mbukak loro resort anyar kanthi kombinasi 2,260 tombol saiki lagi dikembangake ing kutha-kutha turis utama ing Vietnam. - Centara Ngembangake Vietnam - (acara nyanyi sing dianakake sadurunge nyebarake COVID-19)
ditulis dening editor

Hotel Resor Centara, Operator hotel utama Thailand, terus ngembangake Vietnam, sawise ditandatangani Perjanjian Manajemen Hotel (HMA) kanggo rong resor skala gedhe sing dikembangake dening Novaland Group, pangembang properti lan real estate Vietnam sing misuwur.

HMA nutupi janjian Centara kanggo ngatur total 2,260 tombol ing rong resort kasebut, sing saiki lagi dibangun ing rong tujuan sing beda lan kondhang lan bakal dibukak ing taun 2022 lan 2023.

"Kita seneng banget bisa duwe kesempatan kanggo kerja bareng karo tim Novaland ing rong properti bintang ing tujuan sing apik. Tim eksekutif Novaland duwe keahlian pasar lokal sing hebat, lan reputasi perusahaan kasebut luar biasa, "jarene Markland Blaiklock, Wakil Chief Executive Officer, Centara Hotels & Resorts.

Kaloro pembangunan kasebut kanggo nampilake kabeh layanan lan pengalaman sing kondhang ing Centara kalebu keramahan Thailand sing nyenengake, hiburan sentris kulawarga, taman banyu, spa kelas dunia lan keunggulan kuliner. Centara bakal mbukak rincian liyane babagan rong resort mewah kasebut sing bakal nambah papan ing papan perhotelan Vietnam, sanalika.

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan Hotel & Resor Centara, bukak www.centarahotelsresorts.com.

Hotel Resor Centara minangka operator hotel utama Thailand. 76 properti kasebut kalebu kabeh tujuan utama Thailand uga Maladewa, Sri Lanka, Vietnam, Laos, Myanmar, China, Jepang, Oman, Qatar, Kamboja, Turki, Indonesia lan UEA. Portofolio Centara kalebu pitung merek - Centara Reserve, Centara Grand Hotels & Resorts, Centara Hotels & Resorts, Centara Boutique Collection, Centra by Centara, Centara Residences & Suites lan Hotel COSI - mulai saka hotel kutha bintang 5 lan retret pulau mewah menyang resort kulawarga lan konsep gaya urip sing terjangkau didhukung dening teknologi inovatif. Uga makaryakke pusat konvensi paling canggih lan duwe merek spa sing menang, Cenvaree. Sajrone koleksi kasebut, Centara ngirim lan ngrayakake keramahan lan ngurmati Thailand sing misuwur amarga kalebu layanan sing apik, panganan sing luar biasa, spa sing nyenengake lan pentinge kulawarga. Budaya khas Centara lan macem-macem format ngidini nyedhiyakake lan nyenengake para wisatawan meh kabeh umur lan gaya urip.

Sajrone limang taun kepungkur, Centara duwe tujuan dadi 100 klompok hotel global paling dhuwur, nalika nyebarake jejak dadi bawana lan ceruk pasar. Nalika Centara terus berkembang, basis pelanggan setia sing saya akeh bakal nemokake gaya perhotelan unik ing perusahaan ing luwih akeh lokasi. Program loyalitas global Centara, Centara The1, nguatake kasetyane kanthi hadiah, hak istimewa lan rega anggota khusus.

Sinau luwih lengkap babagan Centara ing www.CentaraHotelsResorts.com

Facebook                    LinkedIn                      Instagram                    Twitter

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.