Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Industri Rapat News Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Blanja Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Yayasan Sandal: Dasawarsa Ngadhepi Karibia

Pilih basa sampeyan
Yayasan Sandal: Dasawarsa Ngadhepi Karibia
Yayasan Sandal: Dasawarsa Ngadhepi Karibia

Kanggo liwat 10 taun, Yayasan Sandal wis dadi cara kanggo Sandal lan Pantai menehi bali menyang komunitas liwat inisiatif sing ndhukung, ngundhakake, lan ningkatake urip masarakat Karibia. Iku dasawarsa ngadhepi Karibia lan nuwuhake perubahan positif lumantar proyek komunitas, pendhidhikan, lan lingkungan.

Yayasan kasebut minangka lengen filantropi Sandals Resorts International. Minangka puncak saka 3 taun pengabdian kanggo main peran penting ing gesang komunitas Sandal ing saindenging Karibia.

Taun iki penting banget amarga mengeti 10 taun Yayasan Sandal. Sajrone dasawarsa kepungkur, Yayasan kasebut ora sabar-sabar kanggo menehi pengaruh positif marang urip luwih saka 840,000 wong ing saindenging Karibia. Kanthi fokus ing Pendidikan, Komunitas lan Lingkungan, Yayasan kasebut setya karo investasi sing nggawe pengaruh positif lan berkelanjutan ing pulau-pulau Karibia. Nalika sumbangan moneter, layanan, utawa in-kind ditampa dening Yayasan, 100% kontribusi kasebut langsung ndhukung program lan inisiatif.

Kanggo organisasi Sandal lan Pantai, kulawarga kalebu ora mung kolega saka 4 merek lan kantor perusahaan - yaiku komunitas tim kasebut asale. Sandal mangertos manawa rencana, kerja keras, katrampilan, lan inovasi nggawe sukses tenan yen tanggung jawab kasebut diwenehake. Kanthi nyumbang liwat program jangkauan komunitas ing Karibia, Yayasan Sandal ngarep-arep nggawe tanggung jawab sosial perusahaan nggambarake tanggung jawab marang kulawarga.

Yayasan Sandal yaiku carane Sandal lan Pantai njupuk luwih akeh perkara sing kudu ditindakake ing pulau-pulau sing beroperasi kanthi nggawe Karibia paling apik. Sandal ngerti manawa dudu mung nglumpukake lan mbuwang dhuwit. Liwat Yayasan, iki uga nggunakake semangat, energi, katrampilan, lan kekuwatan merek organisasi kanggo ngatasi masalah ing telung judhul sing wiyar: Komunitas, Pendidikan, lan Lingkungan.

Yayasan Sandal: Dasawarsa Ngadhepi Karibia

KOMUNITAS

Yayasan Sandals nggawe lan nyengkuyung inisiatif sing melu lan menehi inspirasi marang wong liwat latihan katrampilan lan kanthi ngrampungake masalah sosial sing kompleks kanggo nguatake komunitas. Yayasan kasebut ngerti manawa nalika investasi ing siji wong, iki bakal nguatake kabeh jaringan wong - kulawargane, kanca, komunitas, lan negara - sing kabeh bakal entuk manfaat saka kontribusine.

384,626 Anggota Komunitas wis kena pengaruh saka kontribusi saka Yayasan Sandal kalebu 243,127 Bentuk Gedhe! Inc. Pasien Gigi + iCARE. Ana 248,714 wong sing kena pengaruh positif liwat inisiatif kesehatan, dolanan dolanan 102,150, sukarelawan komunitas 24,215, 397 bayi pra-jangka sing entuk kesempatan gelut, lan 4,218 kucing lan segawon sing wis spay lan neuter.

Yayasan Sandal: Dasawarsa Ngadhepi Karibia

PENDIDIKAN

Yayasan kasebut nyedhiyakake alat-alat penting kanggo bocah lan wong diwasa kayata beasiswa, pasokan, teknologi, program literasi, bimbingan, lan pelatihan guru kanggo mbantu supaya bisa nggayuh potensial. Bangunan, ruang kelas, akses menyang teknologi, lan sumber daya pendhidhikan minangka elemen utama lingkungan pembelajaran holistik lan penting banget kanggo nggawe siswa sing wis bulat. Literasi minangka salah sawijining katrampilan sing paling penting nalika ngembangake pamrih pribadi lan pendhidhikan, lan liwat program ing sekolah kayata Project Sprout lan kemitraan karo SuperKids, Yayasan kasebut digunakake kanggo nyedhiyakake guru lan siswa kanthi alat lan kerangka kerja supaya bisa maksimal potensine.

"Yayasan Sandal inspirasi pangarep-arep. Dheweke mesthi nindakake komitmen, lan dheweke nulungi nggawe ide yen tetep ana kasempatan, kerja keras bisa ngimpi dadi kenyataan, "ujare Chevelle Blackburn, Penerima Beasiswa" Care for Kids ".

Yayasan Sandals nyumbang pasokan 59,036 pon lan mengaruhi 578 sekolah kanthi 2056 komputer sing disumbang, 274,517 buku sing disumbang, 169,079 siswa kena pengaruh, 2,455 guru sing dilatih, lan 180 beasiswa dianugerahi.

Yayasan Sandal: Dasawarsa Ngadhepi Karibia

ENVIRONMENT

Janji saka Sandals Foundation kanggo nambah kesadaran lingkungan, ngembangake praktik konservasi sing efektif, lan mulang marang generasi mbesuk babagan carane ngurus komunitas lan njaga lingkungan. Yayasan kasebut percaya manawa sesuk dipengaruhi karo apa sing kita lakoni saiki, mula penting yen kita kudu budaya budaya lokal sing sadar pengaruh kolektif lan individu tumrap jagad.

Liwat Yayasan, 6 papan suci segara didhukung, 6,000 fragmen karang wis ditandur, 83,304 kura-kura wis ditetas kanthi aman, 37,092 pon sampah dikoleksi, 12,565 wit sing ditandur, lan 43,871 kena pengaruh kesadaran lingkungan.

KANGGO MUA

Yayasan Sandals bakal terus ngupayakake mbiyantu janjine komunitas Karibia liwat investasi kanggo proyek berkelanjutan ing lingkungan, pendhidhikan, lan komunitas. Sandal karo komunitas sing digunakake lan urip, Sandal bakal nindakake gaweyane kanggo nambah urip masarakat lan ngreksa lingkungan alam Karibia sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.