Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Boeing mungkasi perjanjian kanggo ngluncurake usaha patungan karo Embraer

Boeing mungkasi perjanjian kanggo ngluncurake usaha patungan karo Embraer
Boeing mungkasi perjanjian kanggo ngluncurake usaha patungan karo Embraer
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Boeing dina iki ngumumake yen wis mungkasi Perjanjian Transaksi Master (MTA) karo Embraer, ing endi perusahaan loro kasebut ngupayakake nggawe kemitraan strategis tingkat anyar. Para pihak wis ngrencanakake nggawe usaha patungan sing kalebu bisnis penerbangan komersial Embraer lan usaha patungan nomer loro kanggo ngembangake pasar anyar kanggo pesawat udara menengah-udara C-390 Millenium lan mobilitas udara.

Ing sangisoré MTA, April 24, 2020, yaiku tanggal mandap wiwitan, tundhuk karo perpanjangan saka salah sawijining pihak yen katemtuan tartamtu. Boeing nggunakake hak kanggo mungkasi sawise Embraer ora memenuhi syarat sing dibutuhake.

"Boeing wis kerja kanthi luwih saka rong taun kanggo ngrampungake transaksi karo Embraer. Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, kita duwe negosiasi sing produktif nanging pungkasane ora sukses babagan kahanan MTA sing ora kepenak. Kita kabeh ngarahake ngrampungake kanthi tanggal mandap awal, nanging ora kedadeyan, "jarene Marc Allen, presiden Operasi Kemitraan & Grup Embraer. "Iki nguciwani banget. Nanging kita wis tekan titik nalika negosiasi terus ing framework MTA ora bakal ngrampungake masalah sing luar biasa. "

Kemitraan sing direncanakake antarane Boeing lan Embraer nampa persetujuan tanpa syarat saka kabeh panguwasa peraturan sing dibutuhake, kajaba Komisi Eropa.

Boeing lan Embraer bakal njaga Perjanjian Master Teaming sing wis ana, sing asline ditandatangani ing 2012 lan ditambahi ing 2016, kanggo bareng-bareng pasar lan ndhukung pesawat militer C-390 Millenium.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov