Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Sapa Kim Yo Jong sing bisa dadi pimpinan anyar ing Korea Lor?

Pilih basa sampeyan
Sapa Kim Yo Jong sing dadi pimpinan anyar ing Korea Lor?
milenium
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kim Jong Un lara lan desas-desus bab sedané saya saya banter. UPDATE: Ing 1 Mei laporan muncul babagan Kim Jong Un sing katon tur ing pabrik.

Yen ana kedadeyan ing pimpinan, milenium bakal njupuk negara kasebut 25.5 yuta. Kim Yo Jong umure isih 31 taun lan diarep-arep dadi diktator lan pimpinan lan diktator anyar ing Korea Lor. Dheweke uga bakal dadi diktator wanita paling enom ing donya.

Mundhak Kim Yo Jong ing Organisasi lan Pandhuan Korea Utara sing kuwasa nggawe Korea Utara dadi "Ora. 2 ”ing mata birokrat Partai Buruh - lan dheweke ora mung dadi ahli warise sing paling katon ing tahta Kim Jong Un, nanging wis dadi tokoh otoritas pusat.

Pentinge Kim Yo Jong ing OGD, sing nduweni kekuwatan urip-pati-mati tumrap 26 yuta warga negara kasebut, nambahake kesan yen Kim Yo Jong wis dirawat pirang-pirang taun kanggo dadi penerus Kim Jong Un yen dheweke ora duwe kabisan. masalah medis utawa yen dheweke tilar donya.

Kim Yo-jong lair tanggal 26 September 1988. Dheweke minangka putri paling enom saka mantan pimpinan tertinggi Kim Jong-il.

Yen desas desus kasebut bener lan Kim Jong-un ngliwati mbakyune, Kim Yo-jong, bakal dadi diktator wanita pertama ing sawijining negara.

Wong njero ujar manawa milenium wanita enom sing duwe kekuwatan nuklir paling rahasia, Korea Lor bisa dadi jendhela kanggo owah-owahan,

Awal minggu iki, situs web Daily NK ing Seoul nglaporake manawa Kim pulih sawise ngalami prosedur kardiovaskular tanggal 12 April. Outlet kasebut nyebutake salah sawijining sumber sing ora disebutake ing Korea Lor.

#NorthKorea #KIMJONGUNDEAD

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.