Airlines Airport Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Plancongan domestik kanggo ngasilake pariwisata Vietnam saka krisis COVID-19

Pariwisata domestik kanggo drive pemulihan industri lelungan Vietnam saka krisis COVID-19
Plancongan domestik kanggo ngasilake pariwisata Vietnam saka krisis COVID-19
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Industri pariwisata Vietnam dijadwalake bakal ngasilake bisnis Asia amarga watesan jarak adoh sosial dibuwang lan perjalanan domestik dijadwalake bali.

Pamrentah Vietnam ngumumake pengangkatan watesan jarak adoh sosial ing tanggal 24 April kanggo miwiti pasar domestik nganti 70 yuta wisatawan saben taun sing tuwuh kanthi tingkat 20% sajrone limang taun kepungkur.

Ngomong babagan podcast The Future of Travel dening agensi merek merek Bangkok, QUO, CEO Wink Hotels Michael Piro ujar manawa kecepetan reaksi Vietnam marang Covid-19 ngumumake kekuwatan lan ketahanan dhasar sing saiki ndadekake negara kasebut dalan kanggo pulih.

"Vietnam ora asing karo krisis lan pamrentah cepet banget nanggapi," ujare Piro. "Sampeyan bisa ngrasakake panguwasa, kepemimpinan lan kontrol. Dheweke kanthi tliti nggunakake saben saluran supaya pesen COVID-19 metu lan iki menehi inspirasi kanggo tanggung jawab sosial lan kebersamaan ing saindenging negara. "

Saiki kanthi langkah-langkah jarak adoh sosial, restoran bakal diisi maneh lan maskapai kaya Vietnam mlaku enem penerbangan bali saben dina antarane Hanoi lan Kota Ho Chi Minh tanggal 23 April, panjaluk plancongan domestik utamane dening warga cilik, wirausaha, kanthi rong pertiga 70 sing umure umure kurang saka 35 taun, katon jelas.

"Kanthong wis ditrapake amarga krisis mula jumlah kasebut ora bakal rame maneh. Nanging wong Vietnam bakal kepenak bisa bali menyang pesawat lan prekara-prekara sing bakal mbalek maneh relatif adoh karo kabeh jagad iki. Pasar domestik bakal golek efisiensi, nilai lan pengalaman - lan kita ora ngerteni banget pengaruh COVID-19, "tambah Piro.

Wink Hotels ngrencanakake mbukak 20 hotel sajrone pitung taun sabanjure ing Vietnam, kanthi mbukak kaping pisanan ing Q4 taun iki ing Distrik 1, Kota Ho Chi Minh.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov