24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dominika nyathet asil dandan ing Covid-19 status kasebut, miturut Menteri Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar, Dr. Irving McIntyre. Iki diarani strategi Pamrentah kanggo ngatur krisis lan kepatuhan masarakat. Jumlah kasus sing dikonfirmasi isih ana ing 16, ana 3 kasus aktif, 383 wong wis dites, lan 10 wong saiki ing fasilitas karantina sing dikelola Pemerintah. Nanging, Menteri ngelingake masarakat, "Kita kudu ngelingake sampeyan ora ana alesan kanggo santai lan ora fokus. Pengorbanan sampeyan digawe kanggo kepentingan kita kabeh. " Ngelingi status COVID-19 saiki, tim teknis Kementerian Kesehatan wis menehi rekomendasi amandemen SRO15 taun 2020 sing ngidini ngilangi watesan tartamtu.

Perdana Menteri Dominika, terhormat Roosevelt Skerritt ngumumake pengurangan watesan kaya ing ngisor iki:

  1. Opening jam bisnis wiwit jam 6 esuk nganti jam 4 sore Senin nganti Jumuah. Jam kurva tetep berlaku wiwit jam 6 sore nganti 6 esuk Senin nganti Jumuah kanthi kunci ing akhir minggu lan preinan.
  2. Layanan asuransi, layanan binatu, toko buku lan toko mekanik otomatis saiki bisa dibukak kanggo bisnis. Watesan tetep ditrapake kanggo nutup bar, klub wengi, toko game, salon rambut, toko manikur lan pedikur lan tukang cukur. Watesan kasebut bakal ditinjau tanggal 4 Mei 2020.
  3. Bus penumpang bisa ngeterake 2 penumpang saben baris efektif tanggal 27 April 2020, nanging protokol ngresiki tangan penumpang sadurunge mlebu ing kendaraan, nganggo masker rai utawa tameng kain kanggo nutupi irung lan cangkem, ngetutake tata cara pernapasan sing tepat lan njaga jendhela sing mbukak bisa, kudu dianut.
  4. Larangan lisensi minuman keras bakal diluncurake wiwit tanggal 27 April 2020 kanggo ngidini tuku mung omben-omben lan ora konsumsi nalika adol.
  5. Produksi seger bakal didol ing wilayah sing ditemtokake kanthi pasar nganti jam 4 sore, Senin nganti Jumuah. Efektif tanggal 28 April 2020, papan bakal dialokasikan kanggo ngidini tuku barang saka truk pick up ing ibukutha. Protokol jarak fisik bakal dijaga.

 

Larangan ing pertemuan gedhe tetep ditrapake nganti ora luwih saka 10 wong sing diidini ing papan umum sekaligus, lan protokol jarak fisik kudu ditindakake. Restoran lan perusahaan panganan bisa mbukak kanggo bisnis nganti jam 4 sore kanggo layanan pick up mung. Nganyari luwih lanjut bakal diwenehake tanggal 4 Mei 2020.

Kanggo informasi sing gegandhengan COVID ing Dominica, bukak situs Nganyari Dominica ing http://dominicaupdate.com/.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov