24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Grenada Kabar Olahraga News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Grenada: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Grenada: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Grenada: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing pameran apresiasi nasional kanggo personel garis keras sing kerja ing saindhenging Grenada, Carriacou lan Petite Martinique, Menteri Pariwisata & Penerbangan Sipil bebarengan karo Otoritas Pariwisata Grenada (GTA), dadi tuan rumah 'Salute with Sound' ing dina Jumuah, 24 April 2020 jam 7.00 bengi.

Menteri Pariwisata & Penerbangan Sipil, Dr. Clarice Modeste-Curwen ngucapke matur nuwun banget amarga nuduhake dhukungan lan rasa syukur ing saindenging negara kanthi warga tepuk tangan, ngunekke sungu, ngetokake pot lan main alat musik ing antarane swara liyane sajrone latihan limang menit. . Dheweke ngandhani manawa Bandara Internasional Maurice Bishop (MBIA) tetep ditutup, "Menteri lan GTA kerja sama karo mitra maskapai penerbangan lan pelayaran sing wis larang nalika dina kasebut negara bakal mbukak maneh lelungan". Pengumuman umum bakal digawe ing kasus kasebut, nanging ing wektu kasebut, dheweke negesake maneh kudu duwe Grenada sing luwih aman kanggo Pariwisata supaya bisa pulih ing tujuan tri-pulau lan kabeh pemangku kepentingan kerja sama strategis kanggo ngrampungake.

Negara kasebut wis ngonfirmasi total 18 Covid-19 kasus nganti saiki sing umume kasus impor utawa impor lan 7 kasus wis pulih. Grenada isih ana ing kahanan darurat winates lan watesan diwatesi kanthi ati-ati saben minggu. Saiki, wong Grenisia duwe dina Senen, Rebo lan Jumuah, ing kana dheweke bisa ninggalake omah karo masker kanggo nindakake tugas penting nalika awan. Yen ora, kabeh wong kudu tetep ing omah lan tetep aman amarga Pamrentah njamin manawa kesehatan lan kesejahteraan para warga lan pengunjung ing pesisir kita dijaga.

Mangga klik ing link Salam kanggo para pahlawan ing Grenada Murni kanggo ndeleng video Matur suwun sing disiapake dening Otoritas Pariwisata Grenada kanggo para pekerja penting lan garis depan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov