Antigua & Barbuda Breaking News Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Antigua lan Barbuda: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Antigua lan Barbuda: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Antigua lan Barbuda: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nalika Industri Pariwisata Antigua lan Barbuda siyap-siyap mbukak bandara maneh yen wis aman kanggo lelungan, Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda (ABTA) wis ngatur serangkaian webinar ing masing-masing pasar sumber utama, kanggo menehi informasi babagan perdagangan pangembangan tujuan sing ana gandhengane karo Covid-19, lan kanggo ndhukung agen perjalanan sing kepengin nggunakake downtime kanggo ngasah ilmu produke.

Sesi webinar wis kedadeyan ing pasar Amerika Serikat, Kanada, Inggris lan Eropa, lan fokus kanggo nampilake poin-poin utama sing bisa didol, uga njupuk wawasan saka agen babagan sentimen konsumen ing pasar.

"Iki minangka wektu sing cocog kanggo agen perjalanan kanggo nambah ilmu sing dituju. Kita pengin nggawe agen wis siyap, supaya nalika klien takon maneh babagan tujuan pantai, dheweke bakal siyap adol tujuane, lan macem-macem produk sing beda-beda ”, ujare CEO Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda Colin C. James.

Sesi pelatihan online Otoritas Pariwisata narik akeh para pamiarsa, kanthi saben sesi dadi luwih saka satus agen.

Ing AS, Manajer Sales lan Marketing kanggo ABTA USA, Norrell Joseph ujar, "Kita nganakake webinar kanthi luwih saka 800 pendaftar. Iki minangka sing pertama ing serangkaian webinar sing bakal dadi tuan rumah kanggo njaga tujuan 'puncak pikiran' nalika peka karo kahanan saiki. ”

"Uga narik kawigaten para juara Antigua lan Barbuda, webinar kita wis narik kawigatene para agen anyar, ujare Manajer Pangembangan Bisnis ABTA ing Inggris, Joel Henry. Henry nuduhake umpan balik saka salah sawijining agen, sing menehi komentar, "Aku ora nate seneng lelungan menyang Antigua utawa Barbuda, nanging sawise wingi aku mikir iki bakal dadi papan sabanjure sing kudu dak dhaptar ing dhaptar lelunganku. Ditambah maneh, pancen kepenak banget nalika adol lelungan menyang klien.

Tim Kanada ABTA kanthi strategis nggawe lan nglakokake webinar sing diarani "Sekolah-sekolah, karo Antigua lan Barbuda".

"Kesimpulan kita yaiku, ing pungkasan krisis iki, penasihat perjalanan bakal duwe hubungan sing luwih gedhe kanggo konsumen. Mula, kita terus ngupayakake njaga komunitas agen perjalanan sing kuwat sing kepengin adol Antigua lan Barbuda menyang pasar Kanada lan luwih dawa ”ujare Manajer Sales lan Marketing ing Kanada, Tameka Wharton.

Anggota perdagangan lelungan sing adhedhasar ing Antigua lan Barbuda, ora ditinggalake saka upaya lan sesi pembelajaran Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda.

Webinar Pemasaran Media Sosial gratis bakal ditindakake dina Rebo 29 April 2020 jam 10:00 esuk kanggo wong-wong sing ana ing industri kasebut pengin entuk wawasan babagan tips babagan pemasaran bisnis ing media sosial, nalika Covid-19.

Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda uga bakal nawakake webinar kanggo agen perjalanan sing ana ing wilayah Karibia.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov