Warta Breaking Travel Warta Breaking Guam News Pengumuman Pers Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Guam njaluk jagad kanggo menehi Kita Wayahe ing kampanye kesadharan anyar

guam-cemara
Biro Pengunjung Guam
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Biro Pengunjung Guam (GVB) ngluncurake kampanye kesadaran anyar sing nyedhiyakake semangat Håfa Adai saka Guam menyang jagad iki kanthi nyengkuyung kabeh wong, kalebu komunitas pulau lan pengunjung ing pasar sumber, supaya tetep omah lan tetep aman. Kampanye kasebut njaluk pengunjung menehi Kita Wayahe (#GUAM) nalika pulau kasebut liwat krisis COVID-19.

"Nalika jagad ndlajahi wektu sing angel iki lan nggunakake konten lelungan online luwih saka sadurunge, GVB ndeleng kesempatan kanggo tetep nyambung, nuduhake gambar Guam sing apik karo para pamirsa lan sing paling penting, nuduhake kehangatan semangat Håfa Adai," ujare Presiden GVB lan CEO Pilar Laguaña. "Iki minangka kesempatan kanggo terus nuduhake manawa kita bebarengan. Kita bakal nampani pengunjung maneh nalika wis pas, nanging saiki, energi dadi fokus kanggo njaga kesehatan lan keamanan masarakat. ”

Ing video anyar, diproduksi kabeh saka konten sing digawe pangguna lan video GVB sing wis direkam, wong-wong ing pulau kasebut njaluk pengunjung menehi wektu kanggo masarakat Guam supaya bisa bareng karo kulawarga, lahan, pikiran lan percaya. Dheweke uga ngajak kabeh wong supaya tetep ing omah lan tetep aman, sing bakal ngidini wektu kanggo Guam pulih lan siyap nalika mbagi momen anyar kanthi aman ing jagad. GVB ngucapake matur nuwun khusus kanggo Bibi Natty amarga wis ngucapake video kasebut ing omah.

Video kasebut dikirim ing kabeh platform media sosial Guam lan wis dituduhake kanthi akeh dening warga liwat WhatsApp. Pustaka pengalaman virtual bakal diluncurake ing visitguam.com situs web rauh, sing bakal ngidini para pamirso ngalami lan nuduhake wektu Guam saka keamanan omah.


GVB nyengkuyung warga lan pengunjung supaya nuduhake wektu favorit Guam kanthi online kanthi menehi tandha GVB lan nggunakake tagar #GUAM lan #instaGuam. Pemangku kepentingan industri uga bisa ngirim konten menyang GVB kanggo dituduhake online kanthi ngirim foto lan video menyang email [email dilindhungi].

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.