24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Penerbangan khusus Ukraina International Airlines kanggo nggawa warga asing mlebu omah

Penerbangan khusus Ukraina International Airlines kanggo nggawa warga asing mlebu omah
Penerbangan khusus Ukraina International Airlines kanggo nggawa warga asing mlebu omah
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Antarane 1 lan 9 Mei 2020, Ukraina International Airlines bakal ngoperasikake sepuluh penerbangan metu internasional khusus.

Saiki, operator ngrencanakake penerbangan ing ngisor iki:

  • 1 Mei: Kyiv - Amsterdam, lan Kyiv - Tel Aviv;
  • 3 Mei: Kyiv - Jenewa, lan Kyiv - Dubai;
  • 5 Mei: Kyiv - Toronto, Kyiv - Dortmund, lan Kyiv - Prague;
  • 7 Mei: Kyiv - Madrid, lan Kyiv - Milan;
  • 9 Mei: Kyiv - Munich.

Ukraina International Airlines tetep menehi rega kanggo saben tujuan. Rega tiket pungkasan kalebu pajeg, biaya tambahan, lan sak potongan tunjangan bagasi gratis (nganti 23 kilo).

Penumpang mung bisa mriksa ing bandara asal. Check-in gratis.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov