24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah Kabar Breaking Haiti News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kuba - Haiti gempa kuat 6.6 direkam

ibss
ditulis dening Juergen T Steinmetz

USGS nglaporake gempa bumi 6.6 kuwat ing wektu 10.2247 UTC ing samodra antarane Kuba lan Haiti.

Jerone gempa 2 km. 

Miturut Pusat Seismologis Mediterania Eropa (EMSC), gempa kasebut nyerang 48 kilometer (meh 30 mil) sisih kidul wétan wilayah Baracoa kanthi pusat gempa kasebut ana ing jerone 2 kilometer. Saiki, durung ana laporan kerusakan utawa cilaka sing dialami tremor.

Gempa susulan sing kuat saiki lagi ditindakake miturut tweet sing ditampa saka wilayah kasebut.

Laporan saka EMSC beda karo laporan USGS. Miturut USGS, gempa kasebut dununge ana 39 km ESE saka Baracoa, Kuba lan kekuatane mung 4.5

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.