Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Warta Breaking Polandia Resorts tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Perdana Menteri: Hotel-hotel lan pusat blanja ing Polandia bakal dibukak maneh tanggal 4 Mei

Perdana Menteri Polandia: Hotel lan pusat blanja bakal dibuka maneh tanggal 4 Mei
Perdana Menteri Polandia Mateusz Morawiecki
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Perdana Menteri Polandia Mateusz Morawiecki dina iki ngumumake manawa hotel lan pusat perbelanjaan negara kasebut bakal dibukak maneh tanggal 4 Mei. Langkah-langkah luwih lanjut kanggo nggawe perekonomian, kalebu pambukaan restoran, bakal diumumake mengko wae. Pra sekolah bakal duwe pilihan kanggo dibukak tanggal 6 Mei.

Ekonomi paling gedhe ing sayap wétan Uni Eropa wiwit nyuda sawetara aliran urip umum ing wiwitan wulan April, bebarengan karo negara liya sing kepengin ndhukung industri sing rusak dening Covid-19 pandhemen.

Langkah-langkah luwih lanjut kanggo ngeculake ekonomi, kalebu restoran sing dibukak maneh, bakal diumumake mengko. Kutub isih diwajibake nganggo topeng ing umum lan sekolah bakal tetep ditutup nganti 24 Mei. Pamrentah durung menehi indikasi nalika bisa mbukak wates maneh.

Polandia, sing duwe pedunung 38 yuta, nglaporake 12,415 kasus virus corona anyar lan 606 tiwas ing dina Rebo.

Morawiecki uga negesake maneh rencana pamrentah kanggo nganakake pemilihan presiden kaya sing dijadwalake tanggal 10 Mei, utawa kanthi wektu tundha suwene sawetara minggu, sanajan ana partai-partai oposisi lan pihak liya sing tundha luwih suwe.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov