Airlines Airport Awards Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Moskow Domodedovo rangking 'bandara paling trep' ing Rusia

Moskow Domodedovo rangking 'bandara paling trep' ing Rusia
Moskow Domodedovo rangking 'bandara paling trep' ing Rusia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Domodedovo Moskow njupuk nomer telu ing peringkat Forbes bandara paling gampang ing Rusia

Inisiatif Domodedovo kanggo ndigitalisasi produk lan layanan duwe peran penting kanggo nyengkuyung dhaptar kasebut. Bandara kasebut wis wiwit nampa tiket pesawat elektronik ing penerbangan domestik lan internasional lan ngluncurake platform belanja online anyar kanggo ngidini para penumpang produk sing durung prentah sadurunge prentah.

Para ahli nganalisa kinerja 35 bandara paling gedhe ing Rusia sing saben taun luwih saka 800 ewu penumpang. Sistem evaluasi ngemot enem atribut, kalebu akses transportasi, jaringan rute, layanan bandara, kinerja tepat waktu, wektu tunggu karusel bagasi, penghargaan internasional.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov