24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Belize: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Belize: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Belize: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat kesehatan Belize wis efektif ngatur wabah COVID-19 kanthi dhukungan saka masarakat. Belize nduwe total 18 kasus COVID-19 sing dikonfirmasi, 9 sing wis pulih, lan wis 16 dina wiwit kasus sing dikonfirmasi pungkasan. Total 995 tes wis ditindakake nganti saiki. Nalika negara kasebut tetep ana ing Negara Darurat (SoE), wis gampang sawetara larangan nalika sawetara dina kepungkur.

Wabah COVID-19 mengaruhi kabeh bagean saka populasi Belize, utamane wong sing urip ing kahanan mlarat. Dewan Pariwisata Belize (BTB) ngerti manawa penting banget kanggo mbantu wong sing butuh. Ing premis iki, staf BTB wis kumpul kanggo menehi sumbangan kanggo inisiatif menjangkau komunitas ing sawetara wilayah ing negara kasebut. Outreach pertama ditindakake minggu kepungkur, saengga paket panganan disebarake menyang 100 kulawarga ing desa Calla Creek, distrik Cayo. Upayane staf bakal dilanjutake sajrone sawetara wulan ngarep, kanthi proyek sing diantisipasi bakal ditindakake ing saindenging negara.

Nalika ngatasi pengaruh sosial lan ekonomi saiki saka pandemi iki, Belize tetep optimis yen industri bakal mbalek maneh lan kita nggunakake pendekatan strategis, proaktif lan inklusif kanggo nyepetake pemulihan. Paling anyar konsultasi dianakake karo salib-salib para pemangku kepentingan pariwisata, amarga masukan lan partisipasi kasebut bakal penting banget kanggo restorasi industri sawise lelungan diterusake.

Dina Jumuah 24 Aprilth, 2020, Dewan Pariwisata Belize (BTB), kanthi kolaborasi karo Development Finance Corporation (DFC), nganakake rapat virtual kanthi partisipasi udakara 100 pemangku kepentingan pariwisata. Tujuan rapat kasebut yaiku kanggo ngenali kebutuhan finansial lan teknis industri pariwisata sajrone Covid-19 krisis lan periode pemulihan; menehi saran marang pihak sing duwe kepentingan babagan dhukungan sing kasedhiya saiki; lan nemtokake cara paling apik kanggo ngisi kesenjangan. Informasi sing diklumpukake saka rapat kasebut bakal ndadekake DFC bisa nggayuh dana internasional sing bisa disesuaikan kanggo kebutuhan para pemangku kepentingan industri.

Kajaba iku, BTB wis aktif aktif karo komunitas penasihat perjalanan. Salah sawijining alat keterlibatan utama yaiku nggawe grup Facebook sing diarani "Belize Travel Advisors & Friends". Klompok kasebut nduweni tujuan kanggo nggabungake anggota perdagangan kanggo ngajari tujuan, lan supaya anggota bisa nyambung kanthi dhasar lelungan Belize. Dina Jumuah 24 Aprilth, dianakake Webinar kanggo para pemangku kepentingan kanggo ngrembug babagan strategi sing direncanakake kanggo njaga perdagangan lan persiyapan kanggo nampani para pengunjung nalika lelungan aman maneh.

Masyarakat disaranake terus latihan jarak jauh sosial, aja nganti ana ing papan umum kajaba pancen perlu lan, yen nindakake kabiasaan sing apik. Apa wae pitakon, keprihatinan, informasi utawa klarifikasi kudu dilalekake liwat Kementerian Kesehatan ing 0-800-MOH-CARE. Wong uga bisa ngubungi Menteri liwat Halaman Facebook 'Ministry of Health Belize'.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov