Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepulauan Cayman: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Kepulauan Cayman: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Kepulauan Cayman: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanthi nyuda fase peraturan saiki, Pamrentah ngupayakake rincian babagan Tahap Siji, nalika tetep tes ketat kanggo mesthekake yen pambuka bisa kedadeyan kaya sing direncanakake.

Ing Covid-19 konferensi pers dina iki, Selasa, 28 April 2020, sawise ndedonga dening Pendeta Dave Tayman, pimpinan sektor publik nyathet yen sanajan virus kasebut ana, Kapuloan Cayman isih ngalami pemulihan ekonomi sing dawa lan angel.

Uga diumumake manawa ana 742 wong sing wis budhal saka Kepulauan Cayman, utawa budhal minggu iki kanthi penerbangan sing dijadwalake menyang Inggris, Miami, Kanada lan Cancun, Meksiko.

Kajaba iku, 198 warga Caymania lan Pendhudhuk permanen wis bali menyang Pulo Cayman kanthi penerbangan nganti saiki.

 

Kepala Petugas Kedokteran Dr. John Lee kacarita:

  • Perusahaan sektor swasta sing nggunakake personel garis depan bakal nampa email saka Departemen Perdagangan lan Infrastruktur babagan pengujian staf.
  • Telung kasus positif saka 187 asil tes dicethakaké. Salah sawijine duwe riwayat lelungan, siji wis kontak karo kasus positif sadurunge lan siji dianggep liwat kontak lokal.
  • Saka telung positip kasebut, salah sijine yaiku tenaga kesehatan ing HSA, ing endi panyedhiya pasien lan pasien kesehatan njaga lan nggunakake kabeh protokol PPE sing dibutuhake. Sapa wae sing mulih supaya pulih sawise tes positif diawasi saben dina lan ana pengawasan sing ketat. Kabeh disaranake nelpon 911 luwih awal yen dheweke rumangsa luwih ala utawa kuwatir karo kondhisi kasebut.
  • Perawatan lan pemantauan disesuaikan karo kasus individu.

 

Petugas Kesehatan Kesehatan, Dr. Samuel Williams-Rodriguez ujar:

  • HSA tetep nyedhiyakake perawatan darurat lan darurat lan saiki uga pengin menehi perawatan pilihan.
  • Panganggone PPE wis ditliti kanthi rajin nganti pirang-pirang minggu ing HSA saiki.

 

Perdana Menteri Alden McLaughlin ngandika:

  • Asil positif dina iki negesake manawa Kapuloan Cayman durung bisa nganggep awake dhewe metu saka alas, sanajan wis tren ing arah sing bener. Sawetara minggu ngarep bakal dadi kritik.
  • Kanthi tren iki, Pamrentah ngrencanakake nyuda batasan kanthi fase wiwit dina Senen, 4 Mei. Nalika Kapuloan Cayman sukses banget ing jumlah tes sing ditindakake, isih durung cukup kanggo menehi katrangan kategorine babagan prevalensi virus ing komunitas kasebut. Pramila protokol sing diwènèhaké kalebu jarak fisik, asring ngumbah tangan lan tata cara napas sing bener kudu tetep dijaga kanthi ketat.
  • Masalah nalika ngakses telpon WORC 945-9672 ditangani kanggo mesthekake yen antrian telpon paling wiwitan dibalekake. Yen wong ora bisa ngatasi nomer iki, dheweke ngirim sms utawa WhatsApp WORC ing 925-7199 kanggo pitulung pelanggan. Nomer iki mung kanggo olahpesen.
  • Undhang-undhang sing ditindakake ing legislatif minggu kepungkur - Kontrol Pensiun Nasional, Bea Cukai lan Perbatasan, Tenaga Kerja, Imigrasi (Transisi) lan UU Lalu Lintas - kabeh diwenehake karo Gubernur lan saiki diwartakake.
  • Kanggo nanggepi keprihatinan babagan ketidakmampuan sawetara wong kanggo nggayuh penyedia pensiun, entitas wis ngandhani manawa, ora ana sing duwe masalah portal, kabeh operasi adoh lan ana 6,000 pitakon sing wis ditampa lan dirawuhi.

 

Ingkang Sinuhun Gubernur, Pak Martyn Roper ngandika:

  • Penerbangan menyang Honduras sing dikonfirmasi dina Senen, 4 Mei wis entek. Penerbangan kaping pindho lagi ditindakake kanthi rincian sing diarepake sesuk, Rebo, 29 April.
  • Detil luwih lengkap babagan penerbangan menyang Republik Dominika lan Costa Rica uga samesthine lan bakal dirilis.
  • Penerbangan BA sing bakal teka mengko dina iki bakal nggawa warga Caymania lan Pendhudhuk permanen uga 12 personel keamanan Inggris, kabeh mau bakal diadhepi karantina wajib 14 dina ing fasilitas pamrentah.
  • Kajaba iku, tim sing arep menyang Turki lan Caicos sing tekan dina iki, bakal diisolasi bareng karo kru BA nganti pesawat budhal sesuk.
  • Gosip yen penerbangan BA teka ditundha kanggo ngundurake wong sing bali menyang Kepulauan Cayman sawise dites positif COVID-19 pancen ora bener. Masalah teknis nundha penerbangan kasebut sajrone 45 menit sadurunge budhal menyang Kapuloan Cayman dina iki saka London.
  • Gubernur HE ngelingake manawa panyebaran informasi palsu kanthi desas-desus "negatif banget" kanggo kabeh wong ing Pulo kasebut.
  • Wiwit 5 Maret, 408 wong wis budhal liwat penerbangan BA, loro penerbangan Miami lan siji penerbangan Kanada. Minggu iki 334 bakal budhal liwat penerbangan siji BA, loro penerbangan menyang Miami lan siji penerbangan menyang Cancun, Meksiko.
  • Penerbangan sing dibatalake menyang Nikaragua lagi dirembug karo pejabat negara kasebut kanthi tujuan kanggo ngatur penerbangan liyane uga penerbangan menyang Kolombia.
  • Gubernur nerbitake bengok-bengok marang staf Otoritas Penerbangan Sipil kanggo pitulung babagan penerbangan kasebut.
  • Pengujian Kepulauan Cayman kuat banget, kanthi staf nindakake tes kudos.

 

Menteri Kesehatan Dwayne Seymour ngandika:

  • Rapat anyar ing antarane para dokter ing sektor publik lan swasta sing ngatasi krisis COVID-19 nyoroti kualitas perawatan sing diwenehake ing Kapuloan Cayman.
  • Sing njaluk perawatan darurat kudu ngunjungi klinik perawatan akut HSA sing diwiwiti dina Senen nganti Setu. Mung kahanan darurat sejatine sing kudu mbukak unit A&E. Kanggo kabeh gejala flu, wong kudu ngubungi hotline flu. Wong sing kudu mlebu rumah sakit diidini kanggo drive lan metu saka rumah sakit.
  • Menteri menehi panguwuh kanggo kabeh sing wis teka ing Kepulauan, lan menehi pengaruh positif kanggo njupuk Kapuloan Cayman maju, lan uga Tilly's Restaurant kanggo menehi panganan kanggo tenaga kesehatan.

 

Saka Komisaris Polisi:

  • Jam kerja keras diwiwiti saben dina jam 7 sore lan terus nganti jam 5 esuk. Kabeh, kajaba staf penting sing dianggep, kudu beroperasi kanthi kunci sing ketat sajrone jam kasebut. Dina Minggu, kunci dikunci 24 jam suwene.
  • Kabeh protokol sajrone kurfew alus uga kudu ditindakake supaya ora ngadhepi denda. Iki tegese buruh sing ora penting mung bisa ninggalake omah kanggo mbukak tugas penting sing disetujoni ing Peraturan Kesehatan Masyarakat.
  • Kabeh pesisir tetep wates.

 

  • Saka 187 asil tes paling anyar sing ditampa, 3 wong wis positif. Sing positif duwe riwayat lelungan, kontak karo positif sadurunge lan sing dianggep transmisi lokal.
  • Sembarang pengurangan watesan bakal ana ing fase kanthi rong minggu ing antarane saben tahap nalika tes bakal dilanjutake kanthi ketat kanggo mesthekake fase saiki ora bisa dibendung lan tahap sabanjure bisa diwiwiti.
  • Tahap siji dijadwalake diwiwiti dina Senen, 4 Mei 2020 yen asil tes minggu iki cukup nyengkuyung supaya bisa kedadeyan. Fase siji diarepake supaya bisa ngasilake luwih akeh barang ing kerbside.
  • Tahap loro pambukaan maneh dijadwalake dina Senen, 18 Mei lan bakal kalebu pambukaan sektor kayata konstruksi. Rincian kanggo kabeh isih dirampungake.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov