Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Pilih basa sampeyan
Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dominica nandhani rong puluh siji dina wiwit kasus pungkasan sing dikonfirmasi ing Covid-19. Pengumuman kasebut digawe dening Epidemiologis Nasional Dr. Shalaudin Ahmed ing konferensi pers Menteri Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar tanggal 28 April 2020. Dr. Ahmed nyathet yen survey adhedhasar komunitas bakal diwiwiti tanggal 5 Mei 2020 sajrone wulan. kanggo ndeteksi operator penyakit sing asimtomatik lan kanggo ngenali wong sing bisa ngalami antibodi kanggo penyakit kasebut. Tanggal kanggo survey kasebut cocog karo rong siklus inkubasi lengkap wiwit kasus penyakit pungkasan sing dikonfirmasi. Survei kasebut bakal ditindakake kanthi milih proporsi rumah tangga kanthi acak saka kabeh pitung kabupaten kesehatan, nanging survei kasebut bakal diwiwiti ing distrik kesehatan sing nemokake kasus penyakit sing dikonfirmasi. Masyarakat dijaluk terus nindakake kabersihan tangan sing apik, tata cara pernapasan, jarak sosial lan fisik lan kabeh protokol liyane sing diterbitake dening Menteri Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar.

Dr. Ahmed menehi katrangan luwih lengkap babagan pasien COVID-19 Dominica. Saka 16 kasus sing dikonfirmasi, mung telu sing ana hubungane karo sumber eksternal, amarga 2 duwe sejarah lelungan iklan 1 kontak karo sekelompok turis. 13 kasus liyane yaiku kontak saka 2 kasus. Pasien umure umure 18 nganti 84 taun, kalebu 11 lanang lan 5 wanita. Mung 4 saka 16 pasien COVID-19 sing nuduhake gejala sadurunge diagnosis, sing umume entheng. 12 pasien sing isih asimtomatik lan diidentifikasi kanthi nglacak kontak. Saiki ana telung kasus COVID-19 aktif ing Dominica, lan ora ana pasien sing mbutuhake panggunaan ventilator. Nganti saiki, 386 tes PCR wis ditindakake kanthi 370 negatif.

Direktur Keamanan Sosial Dominica, Ibu Janice Jean Jacques-Thomas ngumumake manawa organisasine lagi proses njaluk persetujuan rencana kanggo menehi tunjangan pengangguran sementara kanggo wong-wong sing kerjane kena pengaruh saka pandemi virus corona. Proposal sing diajukake menyang Pamrentah kanggo persetujuan dianggep minangka rekomendasi saka Organisasi Buruh Internasional, firma aktuaria Moreau Sheppell lan organisasi sektor swasta lokal kayata Federasi Pengusaha Dominika, Dominica Hotel lan Asosiasi Pariwisata, Asosiasi Industri lan Perdagangan Dominica dikonsultasikan. Program tunjangan pengangguran sauntara samesthine bisa ngasilake pengaruh marang bathi karyawan sing kena pengaruh lan ngrangsang kegiyatan ekonomi.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov