Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Warta Pecah Puerto Rico tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Puerto Rico: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Puerto Rico: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Puerto Rico: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Amarga umume kita mlebu seminggu mandat papan perlindungan, Discover Puerto Rico minangka tujuan pertama kanggo hiburan lan pendhidhikan calon turis kanthi ngeterake liwat Google Earth ing tur kanthi langsung ing saindenging Pulo. Jorge Montalvo saka Patria Tours bakal dadi tuan rumah seri saka telung tur langsung sing nggunakake Google Earth, sajrone Minggu Wisata lan Pariwisata Nasional (3-9 Mei). Peserta bakal rumangsa sejatine ana ing Puerto Rico, ndeleng keajaiban alam ing Pulo, ora ana pengalaman, lan penawaran budaya, kanthi kemampuan kanggo sesambungan lan takon ing dalan.

Temokake Puerto Rico minangka tujuan pertama sing nawakake wisata langsung liwat Google Earth, ngangkut barang-barang ing omah menyang lokasi sing apik ing Pulo kayata Pantai Flamenco ing Culebra, Toro Verde ing Orocovis lan Pantai Domes ing Rincón (gambar kiwa menyang tengen), sajrone Minggu Wisata lan Pariwisata Nasional (3-9 Mei). Kredit: DiscoverPuertoRico.com

"Kanthi meh 73 persen wong Amerika ujar yen dheweke ketinggalan lelungan, kita pengin terus menehi cara plancongan kanthi plancong," ujare Brad Dean, CEO Discover Puerto Rico. "Liwat aktivasi kasebut lan liya-liyane sing ditawakake, kita ora mung bisa ngeling-eling ing Puerto Rico, ngelingake kabeh lelungan sing bakal nunggu nalika waktune pas kanggo lelungan maneh, nanging uga diwenehake kita duwe kesempatan kanggo nyorot anggota industri pariwisata lokal sing dihargai, "tambahnya.

Kanggo gabung karo tur kanthi langsung kanthi langsung, saben kira-kira saben 30 menit, para perantauan ing omah kudu nyetel menyang kaca Facebook Discover Puerto Rico.

  • Selasa, 5 Mei, wiwit jam 5:00 EST: "Temokake keajaiban alam Puerto Rico" kaya El Yunque (siji-sijine hutan hujan tropis ing Layanan Hutan Nasional AS), teluk bioluminescent ing Vieques (Puerto Rico duwe telu saka limang ndonya), Playa Negra (misuwur "pantai pasir ireng,") Cueva Ventana (gua bersejarah sing duwe Bukaan kaya windows iconic sing katon ing lingkungan sing subur), lan liya-liyane.
  • Jumuah, 8 Mei, wiwit jam 5:00 EST: "Saka jalur sing diantemi ing Puerto Rico," nawakake ringkesan Ponce (kutha paling gedhe nomer loro ing Puerto Rico), Rincón (ing kana ana lomba surfing utama), Culebra lan Pantai Flamenco (dirating minangka salah sawijining pantai paling apik ing saindenging jagad), Pulo Gilligan (Pulo bakau misterius wisatawan bisa nemokake banyu kristal cethek sing cocog kanggo snorkeling), lan liya-liyane.
  • Rebo, 13 Mei, wiwit jam 5:00 EST: "Dalan-dalan liwat Puerto Rico," kalebu situs budaya kayata mercusuar bersejarah lan bangunan kolonial kayata Castillo San Felipe del Morro lan Castillo San Cristóbal (sing dadi bagean saka Situs Sejarah Nasional San Juan), Terowongan Guajataca (dibangun ing taun 1904, trowongan iki nyebrang gunung saka Playa Guajataca menyang Playa Mirador), Cara del Indio (patung rock Cacique (pimpinan) Mabodamaca), lan liya-liyane.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov