24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Antigua & Barbuda Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Antigua lan Barbuda: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Antigua lan Barbuda: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Antigua lan Barbuda: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Perairan Antigua lan Barbuda sing asri, suhu anget lan pasuryan sing grapyak wis pirang-pirang taun nggayuh para plancong menyang swarga pulau kembar, sing ana ing Karibia.

Dadi nalika pandemi global nyerang, nyuda perjalanan, lan ngenalake kabijakan 'jarak sosial' lan 'papan perlindungan' ing omah 'sing nggawe Antigua lan Barbuda dadi impian sing ditundha, nggawe industri utama negara - pariwisata - dadi buntut, bisnis pariwisata nuduhake ketahanane . Mangkene limang crita positif babagan bisnis pariwisata sing dadi kreatif ing Antigua lan Barbuda Covid-19.

ADVENTURE ANTIGUA

Eli Fuller wis njelajah pulau-pulau pesisir Lor lan pesisir Antigua sajrone urip. Dheweke diwasa nglangi, snorkeling lan boat ing wilayah North Sound, dadi nalika taun 1999, dheweke entuk kesempatan mbukak perusahaan wisata eko-tur, sing ngidini dheweke nggawa pengunjung menyang taman dolanan bocah-bocah, dheweke mlumpat kasempatan Lan Adventure Antigua dibentuk.

Fuller ujar, nalika miwiti perusahaan kasebut, "kapal cilik cilik nggawa papat wong metu ing tur ndeleng situs snorkeling."

Perusahaan kasebut tuwuh wiwit saiki lan entuk reputasi cukup. "Wong-wong teka ing Antigua lan Barbuda nalika preinan lan dheweke seneng plancongan, nanging nalika nggawa, lan dikandhani yen iki minangka puncak liburan, nggawe kita seneng banget, amarga rumangsa wis sukses soko, lan kita wis nindakake apa sing bakal ditindakake. ”

Fuller wis ngerteni banget babagan perkembangan sekitar Covid-19; nalika warta babagan novel coronavirus wiwit nyedhaki omah, dheweke mutusake golek cara alternatif kanggo nyediakake tenaga kerja kanggo para kru, sing bisa njamin kulawargane diwenehi panganan. Dadi, kanthi kunci sing cedhak, Peternakan Antigua Petualangan dikonsep.

"Kita mutusake ing wiwitan Maret, sadurunge sadurunge ngunci, manawa tim Petualangan Antigua kudu nggawe manawa kapal kita duwe lisensi nelayan komersial sing anyar, lan priksa manawa sawetara anggota kru sing seneng mancing duwe lisensi nelayan komersial. Penting banget yen kita bisa metu kanthi sah golek iwak nalika lockdowns, lan sajrone wektu turis ora ana ing kene. Kita pesen akeh peralatan mancing saka Amerika Serikat, kanggo mesthekake yen kita bisa target macem-macem spesies kanthi berkelanjutan. Kita uga nandur modal kanggo tuku lemah ndhuwur lan bibit lan kayu kanggo nggawe kothak kebon sayuran, lan kita miwiti peternakan ing lahan 1/4 hektar. Snorkeling lan kapten Petualangan Antigua lan pandhuan tur sing ndeleng bisa mbantu nggawe peternakan, lan kita isih duwe kru balung sing arep makarya lan njaga peternakan kasebut.

Saiki, Peternakan Antigua Petualangan ngasilake macem-macem jinis tanduran sing didol, kalebu timun, waluh, singkong, ubi, ubi, kacang polong, kacang-kacangan, okra, sawetara ramuan, mrico, gulung driji, pisang pisang, alpukat, guinep, manggis, bit, bawang lan tomat. Lan mesthine uga ana iwak seger sing bisa dituku.

Fuller nyathet manawa tanggepan saka masarakat pancen positif, kanthi peternakan Petualangan Antigua menehi inspirasi marang wong liya kanggo nggawe kebon dhewe. Lan, nalika kita ora ngerti suwene krisis iki, "perusahaan saya bakal siyap nalika mbesuk kita mbukak maneh wates lan nampani tamu bali menyang Antigua lan Barbuda. Lan nalika teka, kita bakal nyedhiyakake panganan sing bisa dicekel utawa tuwuh. "

COCKTAIL TIME TIMMY

Punch rum lawas, margaritas, mojitos, piña coladas lan daiquiris minangka minuman ombenan tropis sing nyenengake yaiku ahli mixologi pemenang penghargaan Daniel 'Timmy' Thomas sing biasa campuran karo para pengunjung pantai lan pengunjung sing dadi kanca ing pantai bar sadawane Pantai Utara Antigua.

Nalika bar bisa ditutup, ora ana turis sing ngombe piña coladas, nanging ora mandheg Thomas supaya ora goyang sawetara omben-omben sing paling akeh dijaluk lan diwenehake menyang pasar lokal.

"Nalika ngenteni tamu bali, aku nindakake barang dhewe, 'Timmy Time Cocktails'. Ora mung koktail, nanging koktail sing apik saka ahli campuran ndhuwur ing pulau ”, jarene Thomas.

Lan kanthi kabeh pesenan Cocktail Timmy Time sing dikirim kanthi gratis ing saindenging pulau, Thomas entuk sawetara pandherekipun.

Koktail banget disaranake, lan sanajan ora bisa mungkasi dina ngombe omben-omben ing salah sawijining pantai Antigua lan Barbuda 365, Timmy Time Cocktails isih nggawa swarga menyang para pelanggan sing macet ing omah nalika ngunci.

WERI ALAM RESERVE

Cagar Alam Wallings minangka alas hujan sing dilindhungi 1,680 hektar ing Antigua sing nawakake hiking, birding lan pengalaman alam. Nalika alas iki mesthi dadi daerah hiking sing populer, dununge bisa nambah nalika luwih saka setaun kepungkur, pacangan alam, Refica Attwood, lan klompok wong sing padha karo komunitas John Hughes, ing endi cadangan alam kasebut ana, kumpul kanggo nyegerake wilayah kasebut minangka bagean saka proyek wisata komunitas.

Digambarake minangka go-getter, Attwood wis dikenal nggawa ing bukit kanthi nganggo gergaji lan tukang gulma ing tangan, ngresiki dalan supaya gampang diakses para pendaki. Iki ora umum kanggo Direktur Eksekutif Cagar Alam Wallings, sing uga wis patang taun kepungkur, ngoperasikake RA Acara sing nawakake layanan penebangan kanggo nelayan lan petani.

Takon marang Attwood apa sing paling disenengi karo tugase, lan dheweke bakal menehi pitutur marang sampeyan, "Aku bisa dadi awakku dhewe lan nindakake apa sing aku tresnani !!"

Cagar Alam Wallings wis suwe banget wiwit awal Maret, nanging Attwood negesake manawa dheweke lan tim wis nggunakake wektu kanggo nganyari sing dibutuhake banget. Iki kalebu nyedhiyakake fasilitas kayata toilet kanggo sing tantangan fisik, gedhung administrasi, museum lan toko hadiah. Dheweke uga ngresiki jalur, nambah tandha-tandha tambahan, lan nyiyapake waduk.

Kanggo pengunjung sing biyen lan saiki, kita nggunakake wektu kanggo siyap lan ngarep-arep supaya bisa mlaku bareng maneh.

Kangge, sampeyan uga bisa nyekel Refica sing nggawe adol keju jambu, utawa metu log ing bukit-bukit alas alas.

 

VILLAS AT SUNE LANE

Jacqueline Thomas wis dadi petugas hotel cilik sajrone 10 taun kepungkur, wiwit mbukak Villas ing Sunset Lane, lan seneng seneng nuduhake budaya Karibia, utamane ing sekitar masakan Karibia karo para tamu.

"Seneng banget njaluk panjaluk saka tamu sing njaluk nuduhake resep tartamtu sing pancen disenengi", jarene.

Dadi iku pilihan umum, sanajan ora ana tamu, nanging biaya hotel tetep kudu dibayar, kanggo ngluncurake layanan pangiriman Panganan Ngarep lan Ngarep ing VSL.

"Kita mutusake nggawe menu nedha awan sing gampang kanggo memenuhi apa sing kita kira minangka panjaluk sing tuwuh amarga akeh wong sing ora gelem utawa ora bisa ninggalake papan dununge amarga wedi karo virus. Saliyane, sawetara individu ora bisa masak utawa ora seneng masak lan akibate, golek sawetara istirahat. "

Thomas ngelingi kemungkinan langkah pertama iki bisa nyebabake pangembangan bisnis katering kanggo acara ukuran cilik nganti sedhengan.

Nanging dheweke ora mandheg ing bisnis akomodasi. Pesen dheweke kanggo pengunjung mbesuk, "Kita nindakake kabeh cara kanggo mikir cara kanggo ngowahi fasilitas adhedhasar pedoman kesehatan sing disaranake. Penting banget yen kita nyuda rasa wedi lan percaya, menehi jaminan manawa sampeyan bakal aman nalika ngunjungi maneh. Kita kangen sampeyan lan ngarep-arep teka ing mbesuk. "

 

TABEL NICOLE

"Aku seneng kerja bareng wong lan aku seneng panganan; iki sing paling apik kaloro jagad. Aku bisa ketemu wong lan ijolan ide babagan panganan nalika masak, ”ujare Nicole Arthurton sing gelembung saka Nicole's Table, sing nawakake kelas masak Karibia sing apik.

Ing wulan iki, dheweke bakal nindakake acara masak Instagram Live.

"Ing taun iki, kita duwe tamu akeh sing bali, mula kita nyoba njaga Nicole's Table kanggo kabeh wong. Kita tetep katon ing media sosial lan komunikasi karo tamu kepungkur, tamu sing dibatalake lan tamu mbesuk. Kita ngirim gambar lan wis nate nampilake acara masak langsung ing Instagram. ”

Dheweke saiki neliti lan nyelehake rencana kanggo nindakake acara Instagram liyane, kanthi acara sabanjure dijadwalake diwiwiti udakara rong minggu.

"Kajaba iku, aku lagi mikir ing kebon nyoba nggedhekake mung jamu menyang macem-macem sayuran sing bakal tuwuh bareng-bareng ... Aku nglintasi driji yen kabeh rencana bakal lunas."

Dheweke uga menehi tips kanggo operator tur lokal liyane. "Saiki kreatif, ora preduli sampeyan bakal nemoni ala. Aja metu saka kothak; bubar! Aku lan Adam saiki akeh eksperimen, nyoba nemokake cara anyar kanggo nggawe bisnis. Kasedhiya banget, nanging acara Instagram sing daklakoni ing dina liyane mung minangka langkah pertama saka pendekatan anyar kanggo mbangun merek.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov