Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Industri Rapat News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rencana Pemulihan Pariwisata Pertama ing Dunia Diumumake

Rencana Pemulihan Pariwisata Pertama ing Dunia Diumumake
Pembaruan Dewan Pariwisata Hong Kong babagan Pamulihan Pariwisata
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Hong Kong (HKTB) saiki arep nanggapi rencana sing teratur kanggo nyambut tamu lan revitalisasi nalika jagad iki wiwit alon-alon pulih. Kanggo nggayuh iki, HKTB ngatur konferensi web tanggal 24 April kanggo menehi update paling anyar babagan pangembangan pariwisata lan ngenalake kerangka strategis HKTB babagan rencana pemulihan pariwisata. Ketua HKTB Dr. YK Pang ujar manawa Pandemi COVID-19 wis nantang tantangan sing durung tau ana ing turisme Hong Kong lan nggawe pariwisata global mandheg.

Pang Pang ujar: "Lansekap pariwisata bakal dibentuk maneh. Ing jagad pasca pandemi, kita bakal weruh owah-owahan pilihan lan tumindak ing antarane para plancong - kahanan kesehatan tujuan lan standar kesehatan, transportasi, hotel, lan fasilitas kesehatan liyane bakal dadi prioritas utama. Wong luwih seneng istirahat jangka pendek lan rencana perjalanan sing luwih cekak, lan lelungan kanthi tema kesehatan bakal dadi tren anyar. Nyatane minangka wektu sing cocog kanggo kita maneh lan mikir maneh posisi Hong Kong ing pasar pariwisata global lan ngunggahake standar layanan [kita]. Bebarengan karo perdagangan lelungan, HKTB bakal menehi strategi strategi jangka panjang kanggo industri pariwisata. "

Konferensi web kasebut dirawuhi cedhak karo 1,500 perwakilan saka agensi perjalanan, atraksi, hotel, maskapai, lan industri ritel lan restoran, uga Rapat, Insentif, Konvensi lan Pameran (MICE) lan sektor pelayaran. Wakil saka kantor HKTB ing saindenging jagad uga melu rapat kasebut kanggo menehi wawasan babagan pangembangan paling anyar ing macem-macem wilayah pasar.

Pasar Daratan

Dharatan mboko sithik nerusake kegiatan ekonomi, lan masarakat bali kerja maneh. Amarga pengaruh wabah kasebut ing ekonomi, konsumen bakal luwih sadar karo rega lan ngupayakake preinan sing regane golek dhuwit. Sawise dikencengi kanthi suwe, pengunjung uga bakal luwih negesake kesehatan lan alam. Nalika milih tujuan plancongan mbesuk, dheweke bakal luwih milih sing ora duwe resiko kesehatan. Pasar Rapat lan Insentif wis mudhun amarga akeh kegiatan sing ditundha utawa bakal dianakake online.

Jangka pendek lan Pasar Anyar

Perjalanan domestik bakal dadi pilihan utama sawise pandemi, lan lelungan metu bakal dilanjutake mengko. Persaingan regional bakal dadi luwih galak banget amarga pejabat pariwisata lan perdagangan plancongan ing macem-macem tujuan ngupayakake promosi intensif kanggo para pengunjung. Ing Jepang, Korea, lan Taiwan, bakal dadi segmen sing umure enom lan umure umure sing dadi sing paling kepingin lelungan. Pariwisata ijo lan njobo bakal disenengi, dene lelungan jarak adoh luwih disenengi amarga ana watesan finansial lan liburan.

Pasar jarak jauh

Saiki, pamrentah fokus kanggo ngemot wabah kasebut ing wilayah kasebut. Jangka wektu sing luwih dawa bisa ditindakake supaya pasar-pasar kasebut pulih, lan lelungan metu bisa diwiwiti maneh ing kuartal pungkasan taun iki. Pengunjung Asia etnis dijangka dadi wong pertama sing bakal ngunjungi Hong Kong sawise pandemi kasebut. Sentimen konsumen relatif luwih positif ing Kanada, Prancis, lan Jerman, lan lelungan metu dikarepake bisa pulih kanthi luwih cepet ing pasar kasebut.

HKTB ngumumake sadurunge yen bakal nyedhiyakake HK $ 400 yuta kanggo ndhukung promosi kanthi perdagangan. Direktur Eksekutif HKTB Dane Cheng nerangake manawa HKTB wis nyusun rencana 3 tahap kanggo nguripake maneh pariwisata Hong Kong. Timeline sing tepat bakal gumantung karo perkembangan pandemi kasebut.

Tahap 1 (Saiki): Ketahanan

HKTB nyiapake rencana pamulihan pariwisata kanggo pariwisata Hong Kong.

Tahap 2: Pamulihan

Kapan pandhemen nuduhake tandha-tandha mudhun, HKTB luwih dhisik bakal fokus ing pasar lokal kanggo ningkatake swasana positif ing Hong Kong kanthi nyengkuyung warga lokal nemokake maneh macem-macem lingkungan lan budaya komunitas supaya bisa ngirim pesen positif marang pengunjung lan mulihake kapercayan ing kutha kasebut. Sementara, HKTB bakal ngluncurake promosi taktik kanthi perdagangan ing pasar pilihan adhedhasar pangembangan pasar individu kanggo ngrangsang minat masarakat kanggo ngunjungi Hong Kong.

Tahap 3: Miwiti maneh

Acara mega lan kampanye pariwisata anyar bakal diluncurake kanggo mbangun citra pariwisata Hong Kong minangka bagean saka rencana pemulihan turisme.

Rencana Pemulihan Pariwisata Pertama ing Dunia Diumumake

Ing platform online, Ketua HKTB Dr. YK Pang (kiwa) lan Direktur Eksekutif Dane Cheng (tengen) nyedhiyakake perdagangan lelungan lokal kanthi update babagan pengembangan pariwisata Hong Kong lan ngenalake rencana HKTB sing bakal teka.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.